Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Rodrigess nepalīdzēs Spānijai

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Rodrigess nepalīdzēs Spānijai
Berni Rodrigess
Foto: AFP

Spānijas nacionālajai vīriešu basketbola izlasei rudenī gaidāmajā Eiropas čempionātā nepalīdzēs Malagas ''Unicaja'' aizsargs Berni Rodrigess, kurš nav atkopies no potītes savainojuma.

''Godīgi sakot, joprojām neesmu atguvies no potītes savainojuma. Tā joprojām sāp. Izlasei labāk būs, ja es nespēlēšu Eiropas čempionātā,'' lēmumu nepiedalīties gaidāmajās meistarsacīkstēs pamatoja Malagas ''Unicaja'' aizsargs Berni Rodrigess.

''Ir grūti šķirties no Berni, jo viņš ir gan meistarīgs sportists, gan viens no mūsu izlases līderiem,'' vilšanos neslēpa Spānijas valstsvienības galvenais treneris Serdžo Skariolo, piebilstot, ka reālākais kandidāts uz Rodrigeza vietu sastāvā ir Souls Blanko.

Aizvadītajā sezonā 197 centimetrus garais Rodrigess piedalījās 34 ACB čempionāta spēlēs un vidēji laukumā pavadītajās 23,9 minūtēs palīdzēja savai komandai ar 6,5 punktiem, 2,6 rezultatīvām piespēlēm un 1,9 atlēkušajām bumbām.

Izmantotie resursi:
acb.com