Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Markos Mata aizstās Nočioni

Markos Mata aizstās Nočioni
Markos Mata(ar bumbu)
Foto: FIBA

Argentīnas basketbola izlases savainoto uzbrucēju Andresu Nočioni 2010. gada FIBA pasaules čempionātā aizstās savas valsts klubā spēlējošais Markos Mata. Pēc šī trenera lēmuma komandas biedrs Pablo Pridžioni atzinis, ka Mata komandai dos lielu ieguldījumu.

Mata, kurš savu basketbola karjeru aizvada Argentīnas klubā "Peñarol Mar del Plata", Turcijā ieradīsies tikai naktī uz sestdienu(21:30 izlasei ir pirmā spēle pret Vāciju). Garajā ceļojumā no Argentīnas basketbolistam vēl jāpaspēj pārsēsties uz lidmašīnām Madridē un Stambulā. Vieglā uzbrucēja pozīcijā spēlējošais Mata šogad savu valsti pārstāvēja Amerikas čempionātā, kur vidēji spēlē guva 3,6 punktus.

"Skatoties, cik augstā līmenī spēlē mani komandas biedri, domāju, ka Nočioni mēs spēsim aizstāt. Markos Mata dos mums lielas variācijas iespējas mazā uzbrucēja pozīcijā," sacīja Madrides "Real" spēlētājs Pablo Pridžioni, turpinot par komandas komandas pirmo spēli. "Vācija pat bez savām zvaigznēm ir laba komanda. Viņi spēlē, nopietni sekojot spēles plānam. Vācijas basketbola izlase un viņu jauno spēlētāju izaugsme ir pierādījusi sevi jau ilgus gadus."

Tāpat Pridžioni atzina, ka uz priekšu turnīrā vēl nav vērts skatīties: "Man nepatīk domāt par izlases nākotni šajā čempionātā. Ja mēs kārtīgi gatavojamies nākamajai spēlei, tad arī sanāk labs rezultāts, bet, ja daudz domājam par savām izredzēm un nākotni, tad nekas labs var nesanākt. Mūsu uzdevums ir labi sagatavoties un uzvarēt."

Izmantotie resursi:
2010 FIBA World Championship Turkey - powered...