Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Lebrons Džeimss un Koko Gofa staro Parīzes spēļu atklāšanā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Lebrons Džeimss un Koko Gofa staro Parīzes spēļu atklāšanā
Koko Gofa un Lebrons Džeimss 2024. gada 26. jūlijā. Foto: Team USA

Francijas galvaspilsētā Parīzē notiek XXXIII olimpiādes spēļu atklāšanas ceremonija. Pusdeviņos vakarā pēc Latvijas laika Sēnas upē sākās priekšnesums 12 cēlienos.

ASV karognesēji – leģendārais basketbolists Lebrons Džeimss un tenisiste Koko Gofa – atklāšanu sagaida lieliskā noskaņojumā.

Džeimss piedalījās 2004. gada Atēnu spēlēs, toreiz nopelnot bronzas medaļu. Vēlāk viņš izcīnīja zeltu 2008. gadā Pekinā un 2012. gadā Londonā, bet nestartēja 2016. gadā Rio un 2021. gadā Tokijā.

Lebrons Džeimss var kļūt par otro vīriešu valstsvienības spēlētāju pēc Karmelo Entonija, kuram izdevies izcīnīt trīs zelta medaļas. Amerikānietēm Sjū Bērdai un Daianai Taurasi ir pa piecām augstākā kaluma godalgām katrai.

ASV sieviešu un vīriešu valstsvienības dzīvo viesnīcā Parīzes centrā. Amerikāņi uz grupas turnīra spēlēm Lillē plāno doties ar vilcienu.

Izmantotie resursi:
LTV7 tiešraidēs būs redzamas 12 no 52 olimpisko basketbola turnīru spēlēm

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Trāpi skaitli un WOW 50 eiro spēle