Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Brīvā aģenta statusā esošais Siakams nepalīdzēs Kamerūnai OS kvalifikācijā Rīgā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Brīvā aģenta statusā esošais Siakams nepalīdzēs Kamerūnai OS kvalifikācijā Rīgā
Paskāls Siakams. Foto: Trevor Ruszkowski, USA Today/Scanpix

Kamerūnas basketbola valstsvienībai olimpiskās kvalifikācijas turnīrā Rīgā nepalīdzēs tās spilgtākā zvaigzne Paskāls Siakams, kurš šajā starpsezonā ir brīvais aģents.

Sagaidāms, ka Siakams parakstīs līgumu ar Indiānas ''Pacers'' uz 189,5 miljoniem ASV dolāru uz četrām sezonām. NBA klubi pārrunas ar brīvajiem aģentiem oficiāli var uzsākt no 30. jūnija, bet līgumu parakstīšanas sāksies 6. Jūlijā.

Pagājušajā sezonā kamerūnietis caurmērā izcēlās ar 21,7 punktiem, 7,1 atlēkušajām bumbām un 4,3 rezultatīvām piespēlēm.

Tādējādi spēka uzbrucējs nepalīdzēs Kamerūnas valstsvienībai Rīgā no 2. līdz 7. jūlijam notiekošajā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.

Kamerūna kvalifikācijā sacentīsies pret Melnkalni un Brazīliju. No apakšgrupas izkļūs divas spēcīgākās komandas, bet ceļazīmi uz Parīzes spēlēm iegūs tikai turnīra uzvarētāja. Otrā grupā spēlēs Latvija, Gruzija un Filipīnas. Arī filipīniešiem nebūs spilgtākās zvaigznes – kvalifikācijā nespēlēs Jūtas ''Jazz'' aizsargs Džordans Klārksons.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-208045-...

     [+] [-]

, 2024-06-25 09:14, pirms 3 mēnešiem
ZEMGUS GIRGENSONSSSS...