Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Krievija uzvar pārbaudes turnīrā Horvātijā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Krievija uzvar pārbaudes turnīrā Horvātijā
Sergejs Bikovs Edgara Jeromanova un Kaspara Bērziņa ielenkumā. Foto: ITAR-TASS/Scanpix.

Krievijas vīriešu basketbola izlase, gatavojoties gaidāmajam pasaules čempionātam Turcijā, vakar Zadarā ar rezultātu 82:76 apspēlēja mājiniekus horvātus un izcīnīja uzvaru visā pārbaudes spēļu turnīrā.

Iepriekšējās divās dienās krievi šā paša turnīra ietvaros izcīnīja uzvaru mačā pret Jordānijas basketbolistiem (83:63) un piedzīvoja neveiksmi cīņā ar Jaunzēlandi (65:67, uzvarētājiem rezultatīvākais ar 15 punktiem bija ex-vefietis Kreigs Bredšovs), bet vakar izcīnīts panākums cīņā ar spēcīgo Horvātijas valstsvienību (82:76). Uzvarētāju labā 18 punktus guva aizsargs Sergejs Bikovs, bet 17 ačus pievienoja universālais uzbrucējs Viktors Hrjapa. Zaudētājiem 23 punktus iemeta Bojans Bogdanovičs, kuram ar 13 punktiem sekoja Marko Tomass.

''Jo tuvāk nāk pasaules čempionāts, jo jūtamies labāk, sevišķi fiziskā ziņā. Arī ar noskaņojumu komandā viss ir kārtībā,'' laikrakstā ''Sport-Express'' citēts viens no Krievijas valstsvienības pieredzes bagātākajiem spēlētājiem aizsargs Vitālijs Fridzons.

Patlaban Krievijas izlases kandidātu sarakstā atrodas 14 spēlētāji, un jau tuvākajā laikā Deivida Blata plānos ietilpst divu lieko vīru vārdu paziņošana.

Pasaules čempionātā Krievijas nacionālā komanda spēlēs vienā apakšgrupā ar Ķīnu, Kotdivuāru, Grieķiju, Puertoriko un Turciju.

Izmantotie resursi:
European Basketball Main Page - EUROBASKET
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

  +9 [+] [-]

, 2010-08-23 10:46, pirms 14 gadiem
Neticu, ka krievi būs medaļnieku vidū, bet no grupas domāju, ka izkļūs.

  +5 [+] [-]

, 2010-08-23 10:48, pirms 14 gadiem
novēlu krieviem zeltu pč lai visiem acis lielas