Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas ''Final Four'' MVP Slukass traumas dēļ nespēlēs Grieķijas izlasē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Eirolīgas ''Final Four'' MVP Slukass traumas dēļ nespēlēs Grieķijas izlasē
Kosts Slukass. Foto: AFP/Scanpix

Grieķijas Basketbola federācija paziņojusi, ka aizsargs Kostas Slukass kājas traumas dēļ nepalīdzēs valsts basketbola izlasei Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijā, kas paredzēta no 2. līdz 7. jūlijam.

Kājas traumas dēļ Grieķijas izlasei Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijā nepalīdzēs šīs sezonas Eirolīgas ''Final Four'' vērtīgākais spēlētājs Kostas Slukass. Pārbaudes viņa traumētajai kājai parādīja, ka viņa atlabšanas periods būs ilgāks un viņš nepaspēs atkopties līdz olimpiskās kvalifikācijas sākumam.

Tā jau kļūs par otro vasaru pēc kārtas, kurā Slukass nevar palīdzēt Grieķijas izlasei. Pirms gada viņš izlēma nespēlēt tās sastāvā 2023. gada Pasaules kausā. Atēnas uzņems vienu no olimpiskās kvalifikācijas turnīru - bez Grieķijas par ceļazīmi cīnīsies Slovēnija, Dominikānas republika, Ēģipte, Jaunzēlande un Horvātija.

Grieķijas izlase olimpiskajās spēlēs nav piedalījusies kopš 2008. gada. 1996., 2004. un 2008. gada vīriešu izlašu turnīros vienmēr ieņemta piektā vieta.

Izmantotie resursi:
https://www.basket.gr/ellinika/eidh...

  -1 [+] [-]

, 2024-06-21 19:36, pirms 6 dienām
Otrā vasara pēc kārtas kad nepalīdz izlasei, fui! Vai tad uz špricēm nevar paspēlēt, nekāda patriotisma..
padomāja LV izlases vidējais fans un tad kāds pačukstēja ka ne par KP raksts..

     [+] [-]

, 2024-06-21 20:31, pirms 6 dienām
Varam vilkt paralēles