Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Novickis Vācijas basketbolam prognozē rožainu nākotni

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Novickis Vācijas basketbolam prognozē rožainu nākotni
Dirks Novickis. Foto: Reuters/Scanpix

Leģendārais spēka uzbrucējs Dirks Novickis pēc viņa dzimtenes Vācijas izcīnītajām bronzas medaļām portālam ''Magenta Sport'' sacījis, ka izlase arī turpmākajos turnīros būs spējīga cīnīties par augstākajām vietām.

30 gadu slieksni ''EuroBasket 2022'' Vācijas izlases modelī bija sasnieguši vien trīs basketbolisti – Daniels Taiss, Nīlss Gifijs un Jonass Volfārts-Botermans, bet viens no komandas līderiem bija 21 gadu vecais Orlando ''Magic'' uzbrucējs Francs Vāgners.

Finālturnīrā vāciešiem nepalīdzēja Franca vecākais brālis Morics, Aizeks Bonga, Aizeja Hartenšteins un citi gados jauni potenciālie izlases dalībnieki.

''Vadošie spēlētāji joprojām ir gados jauni. Prognozēju, ka Vācijas basketbolu sagaida rožaina nākotne,'' portālam ''Magenta Sport'' pēc bronzas mača sacīja Dirks Novickis.

Līdzīgās domās pēc bronzas izcīnīšanas bija arī komandas labākais punktu guvējs Eiropas čempionātā Deniss Šrēders: ''Domāju, ka padarījām basketbolu Vācijā nedaudz seksīgāku. Tendence ir pareizajā virzienā. Mums ir lieliska komanda ar vairākiem labiem basketbolistiem, kuri spēlē pasaules vadošajās līgās. Ieguvām jaunus līdzjutējus un ceru, ka to skaits nākotnē tikai pieaugs.''

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-178189-...

     [+] [-]

, 2022-09-20 08:17, pirms 2 gadiem
Tāpat iepriekš viņš prognozēja Francijas uzvaru čempī

     [+] [-]

, 2022-09-20 10:45, pirms 2 gadiem
varētu padomāt, ka pārējās komandas tikai noskatās kā vācieši "aug"...