Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Krūmiņš: "Varēja būt trīs uzvaras, ir tikai viena"

Jānis Celmiņš

Krūmiņš: "Varēja būt trīs uzvaras, ir tikai viena"
Varis Krūmiņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

"Varējām uzvarēt visas trīs komandas, bet beigās sanāca tikai viena uzvara," pēc zaudējuma Spānijas izlasei portālam eSports.lv teica Latvijas vīriešu U-20 izlases galvenais treneris Varis Krūmiņš, kura vadītā komanda Eiropas čempionāta A apakšgrupas trīs spēlēs izcīnīja vienu uzvaru.

Pēc spēles ar Spānijas izlasi Latvijas U-20 izlases galvenais treneris Varis Krūmiņš atzina, ka šodienas spēles likteni izšķīrusi viena pieļauta kļūda. "Viena ļoti rupja kļūda spēles beigās pārvilka visas cerības uz uzvaru spēlē. Blaus kļūdījās, bumba viņam tika izņemta no rokām un no mīnus trīs rezultāts kļuva mīnus pieci. Tā bija liktenīgā kļūda šajā spēlē, spējām turēt līdzi visas spēles garumā, pietuvojāmies, lai pacīnītos par uzvaru, bet beigās pietrūka veiksmes un arī meistarības. Apmierināts nevaru būt, zināju, ka šo komandu ir reāli apspēlēt, bet tas neizdevās. Līdzīgi bija pret krieviem, bija varianti, bet…"

Treneris rezumēja visas trīs pirmās spēles kopumā. "Varu teikt, ka varējām uzvarēt visas trīs komandas, bet beigās sanāca tikai viena uzvara. Zaudējumu iemeslus meklēsim pēc čempionāta, šobrīd mums ir jādomā par nākošajām turnīra spēlēm. Cīnīsimies par labāko astoņnieku," teica Krūmiņš.

Nākamajā posmā Latvijai pretī stāsies Grieķija un Francija. Lūgts raksturot šīs komandas Krūmiņš bija kodolīgs. "Domāju, ka spēles būs līdzīgas un visu atkal izšķirs nianses. Grieķi ir mājinieki un tas izsaka daudz, būs grūti. Francijas izlase ir komanda ar, kuru noteikti var spēlēt. Mēs ejam uz labāko astoņnieku un tas ir mūsu mērķis."

"Domāju, ka Itālijai vajadzētu apspēlēt Beļģiju," treneris prognozēja, ka pēdējā Latvijas izlases pretiniece turnīra otrajā fāzē būs Itālijas izlase.

"Stabilas vērtības ir Bertāns un Blaus. Blaus ir visstabilākais, viņš jūtas pārliecināts un spēlē labi. Bertāns savukārt ir ļoti aktīvs. Pret viņu tiek izdarīti ļoti daudz noteikumu pārkāpumu," treneris atļāvās uzslavēt komandas līderus, taču piebilda, ka arī pārējie ir labi palīgi. "Pārējie arī palīdz, bet manis pieminētie ir komandas līderi. Pirmajā spēlē vesela virkne spēlētāju nospēlēja labi, taču ar viņiem nevar rēķināties kā ar komandas vilcējiem. Zeidaks aizvadīja labu pirmo spēli, tāpat arī šodien bija labs palīgs, turpretī otrajā spēlē bija nemanāms. Prognozēju, ka no šīs izlases vismaz trīs, četri spēlētāji nākotnē varētu spēlēt lielajā izlasē. Jāņem vērā, ka visi trīs mūsu garā gala spēlētāji (Rozītis, Blaus un Zeidaks) ir gadu jaunāki, nekā lielākā daļa pretinieku. Vairāk vai mazāk visi ar saviem pienākumiem galā tiek."

"Jāuzlabo metienu procents no distances. Ar 30 procentu precizitāti no tālās distances ir ļoti grūti uzvarēt. Spējam izkārtot daudz brīvu tālmetienu, taču trāpīt nevaram. Zem groziem mums noteikti būtu palīdzējis Ziediņš, kurš ir stabils centrs," treneris iezīmēja komandas vājās vietas.

     [+] [-]

, 2009-07-18 19:31, pirms 15 gadiem
malachi jūs varat sasniegt labāko 8 komandu skaitu. tā turpināt cīnīties un uzvaras arī neizpaliks gan mums uzsmaidīs veiksme

  +1 [+] [-]

, 2009-07-18 19:32, pirms 15 gadiem
ē kruumiņ a Strelnieks?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-07-18 20:42, pirms 15 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: kas tas par Ziediņu? No kura kluba vins ir?
nesaprotu kā būdams valmierietis viņu nezini.

     [+] [-]

, 2009-07-18 22:02, pirms 15 gadiem
Varēja arī būt trīs zaudēju,tā ka nevajag liet

     [+] [-]

, 2009-07-19 13:05, pirms 15 gadiem
nevar jau vienu Blausu vainōt zaudējumā..

     [+] [-]

, 2009-07-19 14:04, pirms 15 gadiem
Ipatneeji ka neko labu par streelnieku neteica ... Kaut gan dzeks visu laiku viens no vilceejiem ....