Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Pārkers un Francija pagarinājumā uzvar serbus

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

Pārkers un Francija pagarinājumā uzvar serbus
Tonijs Pārkers mača galotnē realizēja trīspunktu metienu, panākot pagarinājumu. Foto: AFP/Scanpix.

Serbijas vīriešu basketbola valstsvienība, kas būs mūsu pretiniece septembrī gaidāmajā Eiropas čempionāta apakšgrupu turnīrā, vakar pārbaudes spēlē ar Francijas izlasi cieta zaudējumu pagarinājumā - 74:78. Uzvarētāju labā 14 punktus guva saspēles vadītājs Tonijs Pārkers.

Abas komandas mačā gaitā apmainījās ar iespaidīgiem izrāvieniem (mājiniekiem otrajā ceturtdaļā 18:6, serbiem trešajā - 17:4), tomēr spēles galotne bija ļoti līdzīga. 31 sekundi pirms pamatlaika beigām pēc Nenada Krstiča veiksmīga divpunktu metiena serbu pārsvars bija trīs punktu vērtē (69:66), bet Tonijs Pārkers ar precīzu trejaci panāca pagarinājumu. Ekstra piecminūtē francūži ne reizi neatradās iedzinēju lomā un iepriecināja uz spēli sanākušos 5200 skatītājus ar uzvaru (78:74).

Laukuma saimniekiem 14 punktus guva Sanantonio ''Spurs'' saspēles vadītājs Tonijs Pārkers, bet Alekss Ajinca un Mikels Gelebale pievienoja pa 13. Serbijai ar 14 punktu guvumu izcēlās pieredzējušais centra spēlētājs Nenads Krstičs.

Pārbaudes spēļu turnīra trešā dalībniece Gruzijas valstsvienība šodien spēkosies ar Serbiju, bet rīt tiksies ar francūžiem.

Latvija ar Serbiju Eiropas čempionātā spēlēs 8. septembrī.

Izmantotie resursi:
Fédération Franēaise de Basketball

  +1 [+] [-]

, 2013-08-16 15:15, pirms 11 gadiem
spriežot pēc komentāru daudzuma, tas nevienam neinteresē

  +1 [+] [-]

, 2013-08-16 16:12, pirms 11 gadiem
AirSasch rakstīja: spriežot pēc komentāru daudzuma, tas nevienam neinteresē
Visi mazie vel pa lauku dzivojas