Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Novickis apstiprina spēlēšanu šī gada EČ

Novickis apstiprina spēlēšanu šī gada EČ
Dirks Novickis
Foto: AP/Scanpix

Vācijas basketbola izlase saņēmusi labas ziņas no okeāna otras puses - spēlēšanu tajā šovasar apstiprinājis valsts labākais basketbolists Dirks Novickis. Vasaras beigās gaidāmajā Eiropas čempionātā (EČ) Vācija ir vienā apakšgrupā ar Latvijas izlasi.

Pirms dažām dienām Dirks Novickis izteicās, ka cer ar Vācijas izlasi uzspēlēt nākamgad gaidāmajās Londonas Olimpiskajās spēlēs. Lai tur iekļūtu, Vācijai nepieciešams labs starts un vismaz piektā vieta EČ, kas šogad notiks Lietuvā. Piektdien krietni uzlabojās Vācijas izredzes EČ, jo spēlēšanu izlasē oficiāli apstiprinājis Dirks Novickis: "Ja viss noritēs veiksmīgi un būšu vesels, gaidu iespēju spēlēt."

Sajūsmā par sava līdera apņemšanos pārstāvēt savas valsts krāsas bija Vācijas izlases galvenais treneris Dirks Bauermans: "Protams, tas ir fantastiski, ka Dirks pēc divu gadu pārtraukuma būs mums pieejams. Taču mūsu uzdevums Eiropas čempionātam tāpat paliek sarežģīts." Līdz ar Novicka atgriešanos izlasē pieaug iespēja tajā redzēt arī naturalizēto centru Krisu Keimenu, kurš pārstāv citu NBA klubu Losandželosas "Clippers".

Tomēr Bauermans nesteidz sapriecāties par spēcīgo sastāvu, norādot, ka Lietuvā viņiem gaida grūtas spēles: "Ar Itāliju, Franciju un Serbiju mums joprojām ir smaga grupa," tā Bauermans, vēl nepieminot Latviju, kas arī ir B grupā. Eiropas čempionāta sākums gaidāms 31. augustā.

Izmantotie resursi:
basketball-bund.de
Sport News | Live Ticker | Ergebnisse | Videos...

  +6 [+] [-]

, 2011-04-16 12:05, pirms 13 gadiem
Nu dupsī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2011-04-16 12:29, pirms 13 gadiem
skatītāji, tai skaitā arī es, no tā tikai iegūs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-04-16 13:08, pirms 13 gadiem
Vot, ka tagad vajadzētu savākt Latvijai pašu spēcīgāko sastāvu un parādīt, ka Latvijas nenovērtēšana var slikti beigties!
Uz to arī ceru!

  +3 [+] [-]

, 2011-04-16 13:09, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: A kāpēc Bauermanam būtu jāpiemin Latvija?
Viņš droši vien vēl joprojām apvainojies par to izsisto vācieša zobu
Slēpts komentārs: Buhanka
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-04-16 14:12, pirms 13 gadiem
Breds Pits rakstīja: Freimanis kā suni apspēlēs un nosegs to novicki
kā pēdejo lupatu pa parketu izvazās...