Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Menehins: "Izraēla un Latvija ir komandas, kas cīnās un skrien"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Menehins: "Izraēla un Latvija ir komandas, kas cīnās un skrien"
Audiencē Vatikānā
Foto: FIBA Europe sadarbībā ar FIP

"Vīru cīņās jāņem vērā koeficientus, uzvaru-zaudējumu un punktu attiecības. Ņemot vērā, ka tālāk tiek grupu uzvarētāji un divas no trim otrās vietas īpašniecēm, nevaram uzmanību novērst nevienā brīdī," vērtējot EuroBasket 2011 izlozes rezultātus, kas Itālijas vīrus saveduši vienā grupā ar Latviju, Izraēlu, Somiju un Melnkalni, teica Itālijas basketbola federācijas prezidents, leģendārais centra spēlētājs un septiņkārtējais Eirolīgas uzvarētājs Dino Menehins.

2009. gada 16. decembrī Menehins un citas FIP, Itālijas basketbola federācijas, amatpersonas viesojās Vatikānā, pāvesta audiencē lūdzot svētību valsts basketbolam. Vai "dievišķā iejaukšanās" palīdzēs "Squadra Azzurra", būs redzams jau 2010. gada augustā.

"Abām Itālijas izlasēm izloze nav bijusi viegla," pēc Minhenē notikušās izlozes teica Menehins. "Vīru konkurencē Somija nekad nav padarījusi mūsu dzīvi vieglu, Izraēla un Latvija ir komandas, kas cīnās un skrien, Melnkalne ir stipra. Sievietēm, Beļģija, Lietuva un Horvātija var lepoties ar tradīcijām un grib sevi apliecināt no jauna. Iespējams, Nīderlande ir vienu soli aizmugurē."

"Pat zaudējuma gadījumā - ceru, tas nenotiks - jācīnās, lai mazinātu iespējamās sekas. Jāņem vērā, kur rīkosim mājas spēles. Lai tās vietas būtu komfortablas, ērti sasniedzamas, jo nogurumam var būt nozīme, ja nedaudzās dienās jāaizvada astoņas spēles."

Simone Pjanidžāni: "Sāncenšu sastāvus zināsim tikai vasarā"

Nesen par Itālijas valstsvienības galveno treneri tika apstiprināts valsts stiprākā kluba, Sjēnas "Montepaschi" stūrmanis Simone Pjanidžāni. Sestdien viņš komentēja izlozes rezultātus.

"Izlozes rezultāti manī nostiprinājuši pārliecību, ka šajā fāzē mums vairāk jādomā par sevi nekā sāncenšiem un jābūt, cik vien iespējams, gataviem 2. augusta spēlei. Pāragri izdarīt paredzējumus, jo tikai vasarā zināsim sāncenšu sastāvus. Jebkurā gadījumā, grupa ir spēkos līdzīga un sarežģīta, iespējams, pati stiprākā. Situāciju sarežģī fakts, ka veselu mēnesi ceļosim. Tai jābūt daļai no mūsu sagatavošanās. Mūsu sāncenši pelna visu cieņu. Patiesība ir, ka Eiropā vairs nav komandu, par kurām var teikt, ka tās būtu vienu soli aizmugurē. Jāskatās nākotnē un jādara labākais iespējamais."

Izmantotie resursi:
fip.it un FIBA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-01-16 22:20, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Musejie cinas un skrien?
redz viņi laikam nezin visus apstākļus

     [+] [-]

, 2010-01-16 22:22, pirms 15 gadiem
tipa run'n'gun komandas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-01-16 22:28, pirms 15 gadiem
Menehins: "Izraēla un Latvija ir komandas, kas cīnās un skrien"
raksta kka sadu teikumu neatradu atradu tikai -
"Vīru konkurencē Somija nekad nav padarījusi mūsu dzīvi vieglu, Izraēla un Somija ir komandas, kas cīnās un skrien...,,

  +3 [+] [-]

, 2010-01-17 00:15, pirms 15 gadiem
dzer un p****, newis skrien un cinās...

  +1 [+] [-]

, 2010-01-17 05:14, pirms 15 gadiem
vinji reaali aatri skrien peec smigas