Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Ungārijas līderim Hangam traumas dēļ ''EuroBasket'' noslēdzies priekšlaicīgi

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ungārijas līderim Hangam traumas dēļ ''EuroBasket'' noslēdzies priekšlaicīgi
Adams Hanga ar bumbu. Foto: FIBA

Ungārijas valstsvienības spilgtākā zvaigzne Adams Hanga paceles cīpslas savainojuma dēļ savai komandai ''EuroBasket 2022'' finālturnīrā vairs nepalīdzēs.

Ungārijas basketbolisti vakar spraigā galotnē ar 74:78 piekāpās Francijai. Pēc mača ungāru līderis Adams Hanga sarunā ar ''Basketnews.com'' atklāja, ka aizvadījis savu pēdējo maču turnīrā. Madrides ''Real'' aizsargam pilnvērtīgi palīdzēt Ungārijas valstsvienībai traucē paceles cīpslas savainojums, kurā Hanga iedzīvojās turnīra pirmajā mačā pret Bosniju un Hercegovinu.

''Nespēlēju pret Slovēniju, jo mačā pret Bosniju un Hercegovinu iedzīvojos paceles cīpslas savainojumā. Centāmies traumu izārstēt mačam pret Franciju. Plāns bija man dot 10-15 minūtes spēles laika, tomēr pēc bosniešu uzvaras pār Slovēniju vienīgā iespēja, kā sasniegt astotdaļfinālu, bija pārspēt Franciju. Atdevām visus spēkus, taču mana savainotā kāja turpināja sūtīt signālus,'' portālam ''Basketnews.com'' pēc mača sacīja Adams Hanga.

''Pazīstu savu ķermeni. Šis ir savainojums, kas neļauj spēlēt. Pat, ja gribētu spēlēt, tas ir lēmums, ko nevēlos pieņemt,'' turpināja ungārs.

Spēlē pret Franciju plānoto 10-15 minūšu vietā Ungārijas zvaigzne laukumā pavadīja 28 minūtes, gūstot 18 punktus.

Otrdien Ungārija sacentīsies pret Lietuvas basketbolistiem, bet turnīru noslēgs trešdien ar spēli pret mājinieci Vāciju.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-177442-...