Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Adetokunbo un Markanena danki labākie EČ otrās dienas momenti

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Adetokunbo un Markanena danki labākie EČ otrās dienas momenti
Grieķijas izlases līderis Jannis Adetokunbo. Foto: FIBA

Par Eiropas čempionāta basketbolā otrās dienas labāko momentu atzīts Lauri Markanena trieciens grozā no augšās pirmā puslaika izskaņā pret Izraēlu. Topā dominē arī grieķu līderis Jannis Adetokunbo, kurš izcēlies ar darbībām mača izskaņā pret Horvātiju.

Eiropas čempionātā basketbolā aizvadītas jau divas dienas. Otrajā dienā spēles aizvadīja C un D grupas komandas. Labākajās desmit epizodēs dominējuši Somijas izlases līderis Lauri Markanens un Grieķijas līderis Jannis Adetokunbo, kuriem katram pa divām epizodēm iekļuvušas labāko desmitniekā.

Markanens ar triecienu no augšas pēc partnera neprecīza metiena izpelnījies labāko momentu, bet Jannis ar triecienu grozā pēc Nika Kalatesa piespēles mača izskaņā pret Horvātiju ir otrajā vietā. Jau šodien norit trešā spēļu diena, kurā mačus aizvadīs visas 12 izlases.

     [+] [-]

, 2022-09-04 07:41, pirms 2 gadiem
Markanenam iespaidīgs dunks. Adetokunbo gan sods uzbrukumā, tādi momenti spēles beigās ir jāsvilpj, atklāti iegrūž mugurā.

     [+] [-]

, 2022-09-05 09:18, pirms 2 gadiem
Robis rakstīja: Markanenam iespaidīgs dunks. Adetokunbo gan sods uzbrukumā, tādi momenti spēles beigās ir jāsvilpj, atklāti iegrūž mugurā.
bet otrs moments ar danku tomēr smuks!