Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Hrjapa nepalīdzēs Krievijai Eiropas čempionātā

Andrejs Siliņš

Hrjapa nepalīdzēs Krievijai Eiropas čempionātā
Viktors Hrjapa
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Krievijas basketbola valstsvienībai septembrī gaidāmajā Eiropas čempionāta finālturnīrā nevarēs palīdzēt viens no pieredzējušākajiem krievu uzbrucējiem Viktors Hrjapa, kurš pēc garās sezonas Maskavas CSKA rindās vēlas atpūsties.

Ziņa par Hrjapa nespēlēšanu izlasē nāk pēc CSKA iekļūšanas VTB Vienotās līgas finālā. Pusfināla sērijas izšķirošajā piektajā spēlē CSKA uzveica "Khimki", bet Hrjapa guva 14 punktus, atdeva astoņas rezultatīvas piespēles un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. VTB finālsērija sāksies vien 3. jūnijā.

30 gadus vecais Hrjapa Krievijas valstsvienību pārstāvējis no 2001. gada un pagājušā gada vasarā palīdzēja krieviem izcīnīt bronzas medaļas Londonas olimpiskajās spēlēs.

206 centimetrus garais uzbrucējs karjeras laikā spēlējis Južnijas "Khimik", Saratovas "Avtodor", Portlendas "Trail Blazers" un Čikāgas "Bulls", bet CSKA pārstāvējis no 2002. līdz 2004. gadam un kopš 2008. gada.

     [+] [-]

, 2013-06-01 18:35, pirms 11 gadiem
Skarbi jaunumi!....krieviem jādomā kā kompensēt šo zaudējumu . Varbūt kādu lietuvieti paspēt nacionēt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-01 22:52, pirms 11 gadiem
A kā tad ģeržava un pobeda tagad...:-) Bet nu var jau saprast - vecums tāds, ka par bērniņu jāsāk domāt uttuthp...