Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Izaicinājuma kausā triumfē "Besiktas"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Izaicinājuma kausā triumfē "Besiktas"
Karloss Arojo
Foto: Fiba Europe

Ar "Besiktas" komandas uzvaru svētdien Šolnokā, Ungārijā, noslēdzās FIBA EuroChallenge turnīrs. Turku komanda finālā ar 91:86 apspēlēja franču "Elan Chalon".

"Besiktas" jau pirmajā ceturtdaļā ieguva 12 punktu pārsvaru, taču attīstīt panākumu neizdevās, un "Elan Chalon" spēli izlīdzināja. Tikai spēles pēdējā nogrieznī turkiem beidzot izdevās nolikt pretiniekus pie vietas un uzvarēt ar 91:86.

Uzvarētāju sastāvā iespaidīgi punktu-atlēkušo bumbu "double double" bija Popsam Mensā-Bonsu un Zoranam Ercegam. Pirmais izcēlās ar 26+20, bet otrajam 25+15.

"Final Four" rīkotāja "Szolnoki Olaj" bija spiesta samierināties ar palikšanu bez medaļām. Spēlē par trešo vietu ungāri piekāpās Ļubercu "Triumph" – 87:94. "Triumph" ungārus faktiski apspēlēja trijatā – Deivonam Džefersonam 37+10, Sergejam Karasevam 25 punkti, bet 20 punktus pievienoja Kails Lendrijs. Pārējā "Triumph" komanda guva tikai 12 punktus. Mājinieku sastāvā 33 punkti Obijam Troteram, kuram arī septiņas kļūdas.

FIBA Izaicinājuma kausā startēja arī "Ventspils", kam kāju priekšā aizlika "Szolnoki Olaj".

Izmantotie resursi:
FIBA Europe

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-30 03:21, pirms 12 gadiem
Ventiņiem šie Olaj bija jāuzvar!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja