Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Vecvagaram divi punkti, "Žalgirim" grūta uzvara pār LKL pastarīti

Vecvagaram divi punkti, "Žalgirim" grūta uzvara pār LKL pastarīti
Kaspars Vecvagars
Foto: lkl.lt

Lietuvas Basketbola līgas (LKL) regulārā čempionāta spēlē šovakar Kaspara Vecvagara pārstāvētais Kauņas „Žalgiris” pēdējā ceturtdaļā izcīnīja uzvaru ar 79:69 pār Alītas „Dzūkija”, kas LKL kopvērtējumā ir pēdējā vietā.

Kaspars Vecvagars laukumā pavadīja desmit minūtes un 48 sekundes, kuru laikā guva divus punktus (2p. – 1/1), atdeva vienu rezultatīvu piespēli, savāca vienu atlēkušo bumbu, nopelnīja divas piezīmes un izprovocēja vienu pretinieka piezīmi. Uzvarētāju labā 19 punktus guva igaunis Sims Sanders Vene, kurš no spēles meta nekļūdīgi (2p. – 8/8, 3p. – 1/1).

Lai gan pēc rezultatīvas pirmās ceturtdaļas „Žalgiris” komandai bija astoņu punktu pārsvars (28:20), otrajā ceturtdaļā viesi iemeta tikai 11 punktus un lielajā pārtraukumā devās ar -3 (39:42). Pirms pēdējām desmit minūtēm tablo vēstīja par neizšķirtu (59:59), tomēr pēdējā ceturtdaļā „Žalgiris” nez bez grūtībām salauza „Dzūkijas” pretestību.

LKL kopvērtējumā „Žalgiris” komanda ar 27 uzvarām 30 spēlēs ieņem pirmo vietu, bet otrajā vietā esošais Viļņas „Lietuvos Rytas” izcīnījis par trim uzvarām mazāk. Tikmēr „Dzūkija” ar sešām uzvarām ieņem pēdējo, desmit vietu.

Izmantotie resursi:
lkl.lt

  +1 [+] [-]

, 2016-03-29 21:34, pirms 9 gadiem
Nu jāsaņemies tak, cik gadus jau spēlē un progress punktu ziņā nav...

Varbūt beidzot ir laiks mainīt komandu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja