Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

B grupa: "Real" izcīna pirmo uzvaru

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

B grupa: "Real" izcīna pirmo uzvaru
Serhio Rodrigeza un Terela Makintaira duelī pārāks šoreiz izrādījās pirmais. Foto: AFP/Scanpix.

Šodien ULEB Eirolīgas grupu turnīrā 1. uzvaru izcīnīja Spānijas superklubs Madrides ''Real'', kas savā laukumā ar 68:56 pieveica citu Spānijas klubu - Malagas ''Unicaja''.

Izšķirošo atrāvienu Etores Mesinas trenētie vīri veica 3. ceturtdaļā (19:11), kad uzbrukumā labi darbojās Klejs Takers un Serhio Rodrigezs. Pēdējo desmit minūšu laikā viesi no Andalūzijas centās lauzt mača ritējumu, taču tuvāk par desmit punktiem pietuvoties neizdevās. Pateicoties Antes Tomiča un Serhio Lula aktivitātēm uzbrukumā, madridiešiem beigu beigās izdevās izcīnīt uzvaru ar pārliecinošu 12 punktu pārsvaru - 68:56.

Madrides ''Real'' labā produktīvu sniegumu demonstrēja Spānijas izlases spēka uzbrucējs, kurš ne tikai guva 17 punktus, bet arī pārliecinoši saimniekoja pie groziem, izcīnot astoņas bumbas zem groziem (četras no tām - pie pretinieku groza). Zaudētāju sastāvā 16 punktus guva un piecas rezultatīvas piespēles izpildīja cits spānis Berni Rodrigezs.

Pēc diviem nospēlētiem mačiem B apakšgrupā bez zaudējumiem pagaidām tikai Romas ''Virtus'', bet četrām komandām bilance ir 1-1. Vienīgā komanda, kas vēl nav uzvarējusi ne reizi, ir Šarleruā ''Spirou'', kas Vecā kontinenta prestižākajām klubu sacensībām kvalificējās ar kvalifikācijas turnīra palīdzību.

ULEB Eirolīga. B grupa. 28. oktobris

Real - Unicaja 68:56 (17:18, 17:14, 19:11, 15:13).
Real: Reijess 17 (8 atl.b.), Rodrigezs 13, Luls 13, Takers 10, Tomičs 8 (14 atl.b.), D.Fišers 5 (10 atl.b.), Suarezs 1, Garbahosa, Vidals, Veļickovičs, Mirotičs, Dž.Fišers.
Unicaja: Rodrigezs 16, Tripkovičs 9, Frīlends 9, Himenezs 8, Printezis 7, Freire 4, Makintairs 2, Koboss, Rubio, Lima, Arčibalds.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

     [+] [-]

, 2010-10-29 18:24, pirms 14 gadiem
jau šķiet otro reizi redzu, ka Reijesu nesauc vārdā, bet apzīmē ar Spānijas izlases spēka uzbrucējs. tas laikam tāds plašāk izmantots šīs personas atpazīšanas apzīmējums