Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Mačvans dosies uz "Maccabi", un citas Eirolīgas vēstis

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Mačvans dosies uz "Maccabi", un citas Eirolīgas vēstis
Milans Mačvans

Basketbola klubs Telavivas ''Maccabi'' panācis vienošanos ar Vršacas ''Hemofarm'' par Milana Mačvana pāreju uz Izraēlas superklubu, vēsta Spānijas un Francijas mediji. Tikmēr sliktas ziņas Atēnu ''Panathinaikos'' atbalstītājiem - ''zaļajiem'' bez Aleksa Mariča būs jāiztiek vēl divus mēnešus.

''Maccabi'' pārpērk Mačvanu

Kā vēsta Spānijas un Izraēlas mediji, Telavivas ''Maccabi'' vienojies par līguma parakstīšanu ar Vršacas ''Hemofarm'' līderi uzbrucēju Milanu Mačvanu, kurš tiek uzskatīts par vienu no talantīgākajiem savas paaudzes spēlētājiem visā Eiropā. Šosezon Serbijas izlases uzbrucējs ''Hemofarm'' rindās Eirokausa izcīņā vidēji guva 17 punktus un izcīnīja astoņas bumbas zem groziem, bet Adrijas līgas spēlēs viņa statistika vēl iespaidīgāka - 19,5 punkti un 7,1 atlēkusī bumba. Tiek baumots, ka, lai atbrīvotu vietu Mačvanam, no ''Maccabi'' rindām tiks atskaitīts amerikāņu spēka uzbrucējs Ričards Hendrikss, kura sniegumu kluba vadība vērtē kā neapmierinošu.

Informācija par iespējamo izpirkuma maksu, ko saņems Vršacas komanda, ir neviennozīmīga, tomēr skaidrs, ka nauda, no kuras ''Maccabi'' nāksies šķirties, svārstās robežās no 500 līdz 600 tūkstošiem eiro. Oficiāli par notikušo darījumu tiks paziņots jau tuvāko dienu laikā.

Teletovičs atkārto Eirolīgas realizēto trejaču rekordu

Nesenajā mačā pret Kauņas ''Žalgiri'' Vitorijas ''Caja Laboral'' uzbrucējs Mirza Teletovičs guva 32 punktus (labākais karjeras rādītājs ULEB Eirolīgas turnīrā), no kuriem 27 tika gūti ar tālmetienu palīdzību (9/13). Deviņi realizētie trejači ir atkārtots Eirolīgas sacensību rekords - ar līdzīgiem sasniegumiem lepoties var arī Tomass Kelati un Sauļus Štombergs. Meistarīgais Teletovičs pagājušosezon Eirolīgas turnīru noslēdza ar 58 realizētiem tālmetieniem (labākais rādītājs starp visiem spēlētājiem) un šosezon jau iemetis 24 trīspunktu metienus. Jāpiezīmē, ka minētajā mačā pret ''Žalgiri'' Teletovičs palīdzēja savai komandai izcīnīt uzvaru pagarinājumā - 95:89.

''Panathinaikos'' bez Mariča vēl divus mēnešus

Viens no labākajiem centra spēlētājiem Eiropā - Alekss Maričs - labās rokas elkoņa savainojuma dēļ nevarēs spēlēt vēl divus mēnešus, vēstīts Eirolīgas oficiālajā mājaslapā. Maričs basketbolu nespēlēja visu pagājušo mēnesi, cenšoties atkopties no gūtās traumas. Rehabilitācijas posma beigās spēlētājs sajuta diskomfortu labajā rokā, un pēc medicīniskajām pārbaudēm atklājās, ka austrāliešu basketbolistam plīsis tricepsa muskulis. Ja ārstu prognozes piepildīsies un turpmākā atkopšanās ritēs pēc plāna, ''Panathinaikos'' centrs varētu atgriezties laukumā ''Top 16'' sacensību kārtā.

  -1 [+] [-]

, 2010-12-16 18:45, pirms 14 gadiem
Par Macvanu tas ir tikai baumas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-17 00:25, pirms 14 gadiem
Par Macvanu tiešam tas ir tikai baumas, jo Caja jau viņu neieguva, Macvanam nakamgad lielas iespejas tikt NBA un vins neparakstis ilgu gadu ligumu tas nu ir vairak ka skaidrs, tapec domajams sis darijums nenotiks atkal..