Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

B grupa: Madrides "Real" viesos sagrauj "Virtus"

B grupa: Madrides "Real" viesos sagrauj "Virtus"
Ante Tomičs
Foto: AFP/Scanpix

Savu otro uzvaru ULEB Eirolīgas grupu turnīrā izcīnījusi Madrides „Real”, kas šodien viesos ar 74:56 sagrāva Romas „Virtus”. Rezultatīvākie uzvarētāju sastāvā ar 12 punktiem bija Klejs Takers un Ante Tomičs.

Mačs Romā sākās līdzīgi, taču ar nelielu „Virtus” pārsvaru – 15:13 pēc pirmās ceturtdaļas. Otrais ceturksnis šajā spēlē izrādījās izšķirošas – pie rezultāta 15:17 Madrides „Real” ar veiksmīgu darbību aizsardzībā un uzbrukumā veica izrāvienu 14:0, bet turpināja to arī līdz puslaika beigām – 26:6 ceturtdaļā, bet jau graujošs viesu pārsvars pēc nospēlētas puses spēles – 39:21. Otrajā puslaikā Spānijas klubs savu pārsvaru noturēja, neļaujot „Virtus” nevienā brīdī būtiski pietuvoties, gala rezultātā svinot uzvaru ar 74:56.

Madrides komandā pa 12 punktiem guva Klejs Takers un Ante Tomičs. Tomiča kontā arī septiņas atlēkušās bumbas. Mājiniekiem 13 punkti Nihadam Džedovičam, bet par vienu punktu mazāk iemeta Ali Traore, kura kontā arī astoņas bumbas pie groziem.

Pēc aizvadītās 3. kārtas situācija Eirolīgas B grupā ir ļoti saspringta - četrām no komandām ir pieci punkti, bet pirmajā vietā dēļ labākās punktu attiecības šobrīd atrodas Pirejas "Olympiacos". Pēdējā sestajā vietā grupā ar trim zaudējumiem tikpat spēlēs ir "Spirou Charleroi".

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja