Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Teodosičs atstāj CSKA un pievienojas "Fenerbahce"

Andrejs Siliņš

Teodosičs atstāj CSKA un pievienojas "Fenerbahce"
Milošs Teodosičs
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Viens no Eiropas labākajiem saspēles vadītājiem Milošs Teodosičs karjeru neturpinās Maskavas CSKA vienībā, kur nospēlējis pēdējās divas sezonas, bet parakstījis līgumu uz divām sezonām ar ambiciozo Stambulas "Fenerbahce Ulker" vienību Turcijā.

26 gadus vecais Teodosičs 2011. gada vasarā parakstīja līgumu ar CSKA uz trim sezonām par 5,7 miljoniem eiro. Tomēr sniegums Krievijas galvaspilsētas komandā kluba vadību neapmierināja un jau kādu laiku bija dzirdamas runas par Teodosiča došanos projām no Maskavas. Beidzot tas arī noticis - Teodosičs vienojies par līgumu ar Stambulas "Fenerbahce Ulker" uz divām sezonām.

196 centimetrus garajam saspēles vadītājam tā būs pirmā klubu pieredze Turcijā, iepriekš Teodosičs spēlējis dzimtās Serbijas klubos "Železnik" un "Borac Čačak", grieķu "Olympiacos" un jau pieminētajā Maskavas CSKA, ar ko līdz Eirolīgas titulam tikt tā arī neizdevās.

2010. gada Eirolīgas sezonas vērtīgākais spēlētājs Teodosičs ir kātējais nopietnais "Fenerbahce Ulker" pastiprinājums šajā starpsezonā. Iepriekš Stambulas klubs noslēdza līgumus ar galveno treneri Žeļko Obradoviču, uzbrucējiem Linu Kleizu un Nemanju Bjelicu, kā arī cenriem Luka Žoriču un Gašperu Vidmaru.

Maskavas apgabala "Khiimki", kam vieta Eirolīgā jāmēģina izcīnīt kvalifikācijas turnīrā, vienojusies par līgumu ar franču uzbrucēju Mikaelu Želabalu. 30 gadus vecais basketbolists savulaik jau spēlējis "Khimki" rindās, noslēdzot 2012. gada sezonu. Aizvaditajā sezonā Želabals spēlēja Zagrebas "Cedevita", "Valencia" un Minesotas "Timberwolves" komandās.

     [+] [-]

, 2013-07-28 12:25, pirms 11 gadiem
Malacis,ar to arī viņu apsveicu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-07-28 13:02, pirms 11 gadiem
latgalestauretajs rakstīja: Gludīts izskatās sakarīgāks par Teodosiču.
Gludītis iemest nevar, vakar meta un netrāpija vispār neko, nah jāmet ja nekrīt... noracēji.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-28 13:03, pirms 11 gadiem
Fenerbahčei vienkārši NEREĀLA komplektācija šogad. Visi iet pie laba trenera!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-07-28 13:49, pirms 11 gadiem
latgalestauretajs rakstīja: Gludīts izskatās sakarīgāks par Teodosiču.
tad jau Geks ir labāks par Polu un Rouzu kopā??

     [+] [-]

, 2013-07-28 15:53, pirms 11 gadiem
Anžejs labāks par visiem!