Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Nizhny Novgorod" papildinās ar piecas NBA sezonas aizvadījušo Meinoru

"Nizhny Novgorod" papildinās ar piecas NBA sezonas aizvadījušo Meinoru
Eriks Meinors
Foto: AP/Scanpix

Ainara Bagatska, Artūra Štālberga un Oskara Ernšteina trenētā "Nizhny Novgorod" komanda parakstījusi līgumu uz vienu sezonu ar amerikāni Eriku Meinoru, kurš piecas sezonas ir aizvadījis Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

Pagājušās sezonas sākumā Meinors bija bez darba, bet šīgada janvārī vienojās ar Itālijas komandu "Openjobmetis Varese". Piedaloties 15 Itālijas A sērijas regulārās sezonas spēlēs, amerikānis vidēji guva 13,5 punktus, atdeva 7,4 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 4,1 atlēkušo bumbu.

2009. gada NBA draftā ar kopējo 20. numuru Meinoru izvēlējās "Jazz", bet ir pārstāvējis arī "Thunder", "Trail Blazers", "Wizards" un "76ers". 191 centimetru garais un 77 kilogramus smagais Meinors NBA piecu sezonu laikā aizvadījis 267 spēles, vidēji 14,6 minūtēs gūstot 4,3 punktus, atdodot 2,8 rezultatīvas piespēles un izcīnot 1,9 bumbas.

"Meinors ir pieredzējis spēlētājs ar lielisku reputāciju," komentē "Nizhny Novgorod" galvenais treneris Ainars Bagatskis. "Viņš jau ir spēlējis Eiropā un viņam lieliski veicās Itālijā. Mēs meklējām spēlētāju, kurš varētu darīt mazliet no visa - gūt punktus, atdot piespēles un organizēt uzbrukumu. Esmu pārliecināts, ka Eriks palīdzēs mums spēlēt gudru basketbolu un būs nozīmīgs komandas spēlētājs."

Pirms divām nedēļām noskaidrojās "Nizhny Novgorod" pretinieki ULEB Eiropas kausa izcīņā. Ainara Bagatska, Artūra Štālberga un Oskara Ernšteina un Kaspara Bērziņa pārstāvētā komanda būs F grupā kopā ar Stambulas "Galatasaray", Jeruzalemes "Hapoel", Atēnu AEK, "Krasny Oktyabr" un Klaipēdas "Neptunas".

Izmantotie resursi:
Баскетбольный клуб «Нижний Новгород» -...

  -1 [+] [-]

, 2015-07-23 13:50, pirms 9 gadiem
Komandu pametis 1 no ieprieksheejaas sezonas liideriem - Kinsijs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-07-23 16:00, pirms 9 gadiem
filatov1986 rakstīja: Ko tu ar to gribi pateikt? Rocestijs, Parahovskis, Tompkins nebija lideri?!
Kinsijs pavisam nesen pameta NN, taapeec to piemineeju.