Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatska un Strēlnieka Eirolīgas mačs pret CSKA "Viasat Sport Baltic" pārraidē

Rolands Eliņš

Bagatska un Strēlnieka Eirolīgas mačs pret CSKA "Viasat Sport Baltic" pārraidē
Ainars Bagatskis
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā piecas Turkish Airlines Eirolīgas 7.kārtas spēles: "Lietuvos Rytas" – Krasnodaras "Lokomotiv Kuban", Bambergas "Brose Baskets" – Madrides "Real", Kauņas "Žalgiris" – Milānas "EA7 Emporio Armani", Vitorijas "Laboral Kutxa" – Atēnu "Panathinaikos" un Kijevas "Budivelnik" – Maskavas CSKA.

"Turkish Airlines" Eirolīgas 7.kārtā Kaspara Vecvagara Kauņas "Žalgiris" savā 15 000 "Žalgiris" Arēnā spēlēs ar Milānas "EA7 Emporio Armani". Itālijas klubs pirmajās sešās kārtās ir izcīnījis 4 uzvaras un B grupā ieņem 2.vietu aiz pārliecinošajiem līderiem Madrides "Real". Panākums pret "Emporio Armani" "Žalgirim" ļautu jau daudz nopietnāk domāt par vietu TOP 16. Šobrīd lietuvieši ar 2 uzvarām ir 4.vietā. Tikpat uzvaru ir "Brose Baskets", bet viens panākums ir "Strasbourg". Arī Ainara Bagatska un Jāņa Strēlnieka Kijevas "Budivelnik" spēlēs savā laukumā, turklāt ar vēl nopietnāku pretinieku – Maskavas CSKA.

Pēc diviem zaudējumiem "Fenerbahce" un "Barcelona" CSKA pēdējos mačos uzvarēja "Partizan" un "Nanterre" ar 54 punktu pārsvaru divu spēļu summā. Maskavas klubs dala 2.vietu ar "Barcelona", bet "Budivelnik" ar vienu uzvaru sešās spēlēs dala pēdējo vietu ar "Partizan".

VSB komentētājs Māris Lindenbaums: “Ierasts, ka spēlēs ar "Real" līdzdalību lielākā intriga ir par punktu starpību ar kādu tiks sagrauti kārtējie pretinieki, un nav pamata ticēt tam, ka "Brose Baskets" būs pirmie, kas šo tendenci mainīs. Iepriekšējā kārta pierādīja, ka "Real" pārsvars nemazinās arī tad, ja kāds no spēlētājiem komandai palīdzēt nevar (muguras savainojumu guvis Felipe Rejess). "Brose Baskets" aizvien meklē risinājumus kā uzlabot sniegumu, un šo spēli varētu veltīt jaunieguvumu iespēlēšanai. Pēc savainojuma izārstēšanas ierindā atgriezies Novica Veličkovičs, kura dēļ līgums nav pagarināts ar Damiru Markotu, savukārt garā gala spēlētājiem papildspēkos nolīgts Diors Fišers.”

"Emporio Armani" Kauņā ierodas pēc emocionāli pacilājošas un vērtīgas uzvaras pār "Anadolu Efes"
VSB komentētājs Madars Bergmanis: “"Emporio Armani" Kauņā ierodas pēc emocionāli pacilājošas un vērtīgas uzvaras pār "Anadolu Efes". "Žalgiris" tikmēr sastāv no divām grūti savietojamām daļām - Džastina Dentmona un visiem pārējiem. Rezultātā sešās spēlēs komanda pieļāvusi par 28 (!) kļūdām vairāk nekā jebkura cita Eirolīgas komanda. Tomēr savu līdzjutēju atbalsts var palīdzēt pieveikt arī objektīvi spēcīgāku pretinieku.”

Kijevas "Budivelnik" sastāvs atbilst iespējām cīnīties līdzīgi arī ar vadošajām Eirolīgas komandām, ja vien nozīmīgākajiem spēlētājiem vienā vakarā izdotos nospēlēt tuvu savu spēju robežai
VSB komentētājs Māris Lindenbaums: “CSKA, līdzīgi kā citi varenākie Eirolīgas klubi, ar labākā snieguma demonstrēšanu vēl nesteidzas, jo šobrīd zaudējums kādā spēlē nebūt nav sezonu izšķirošs faktors. Kijevas "Budivelnik" sastāvs atbilst iespējām cīnīties līdzīgi arī ar vadošajām Eirolīgas komandām, ja vien nozīmīgākajiem spēlētājiem vienā vakarā izdotos nospēlēt tuvu savu spēju robežai, kas joprojām nav noticis. Par to, ka komanda negrasās padoties, liecina Deikvana Kuka nolīgšana, kas sezonas turpinājumā sola vairāk precīzu tālmetienu "Budivelnik" komandai.”

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā „Viasat Sport Baltic”

DienaLaiksSpēle
Ceturtdien28.novembrī 19:25Lietuvos Rytas – Krasnodaras Lokomotiv Kuban
Ceturtdien28.novembrī 21:40Bambergas Brose Baskets – Madrides Real
Piektdien29.novembrī 19:25Kauņas Žalgiris – Milānas EA7 Emporio Armani
Piektdien29.novembrī 21:25Vitorijas Laboral Kutxa – Atēnu Panathinaikos
Piektdien29.novembrī 23:25Kijevas Budivelnik – Maskavas CSKA

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja