Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Žalgira" treneris noslēdzis līgumu ar "Unicaja" jau janvārī

Andrejs Siliņš

"Žalgira" treneris noslēdzis līgumu ar "Unicaja" jau janvārī
Hoans Plaza
Foto: AFP/Scanpix

Horvātijas basketbola izlases galvenais treneris Jasmins Repeša, kurš sezonu pabeidza pie Malagas "Unicaja" stūres, spāņu laikrakstam atklājis, ka kluba vadība parakstījusi līgumu ar Hoanu Plazu jau janvārī, Plazam joprojām atrodoties Kauņas "Žalgirī".

Pagājušajā nedēļā "Unicaja" vadība nolēma neizmantot līgumā iestrādāto iespēju turpināt sadarbību ar horvātu speciālistu Jasminu Repešu uz vēl vienu sezonu. Malagas komanda nespēja kvalificēties ne ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēlēm, ne arī Spānijas ACB līgas "play-off". Tiesa, klubam ir A licence startam Eirolīgā arī nākamajā sezonā.

Pirmajā intervijā laikrakstam "La Opinion de Malaga" pēc notikušā Repeša atklāja iepriekš nezināmus faktus: "Baumas par manu nākotni sāka pieņemties spēkā februārī, bet jau janvārī Malaga parakstīja līgumu ar Hoanu Plazu."

Kā zināms, Hoans Plaza šajā sezonā vada Kauņas "Žalgiri". Lietuviešu komandai šobrīd notiek cīņa VTB Vienotās līgas pusfinālā pret Krasnodaras "Lokomotiv Kuban", tāpēc spāņu taktiķis atteicies konkrēti komentēt uzvirmojušās runas par pāreju uz "Unicaja".

Pēdējā laika notikumi gan liek domāt, ka viss notiek loģiski - Plaza parakstījis līgumu jau sezonas vidū, bet nesen "Unicaja" vienojās ar vienu no Plazas favorītiem "Žagirī" Mindaugu Kuzminsku par spēlēšanu spāņu klubā no nākamās sezonas.

Interesanti, ka janvārī "Žalgiris" un "Unicaja" vēl spēlēja vienā Eirolīgas Top16 grupā.

     [+] [-]

, 2013-05-27 16:49, pirms 11 gadiem
Ko lai dara? Lai veicas!

     [+] [-]

, 2013-05-27 23:58, pirms 11 gadiem
nebus tas tikai baumas Repess bus unicaja komanda lietuviesu mediji saka,kad vienkarsi nebus tiesi Joan plaza Unicaja es domaju,kad zalgirim japatur Joan Plaza patiesam kolosals specialists,bet vairs nevar zvanit augsa phil jacskonam :d