Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Lokomotiv" atsakās no bijušā VEFieša Šeleketo

Andrejs Siliņš

"Lokomotiv" atsakās no bijušā VEFieša Šeleketo
Maksims Šeleketo savulaik pārstāvēja VEF
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Bijušais Rīgas VEF uzbrucējs Maksims Šeleketo neturpinās darbu Krasnodaras "Lokomotiv Kuban" komandā, kas nākamsezon gatavojas debitēt ULEB Eirolīgā.

204 centimetrus garais Šeleketo aizvadītajā sezonā Krievijas čempionātā vidēji guva 5,7 punktus un izcīnīja 3,2 bumbas zem groziem. VTB Vienotajā līgā un Eiropas kausā statistikas rādītāji bija zemāki.

25 gadus vecais Šeleketo savulaik spēlēja VEF komandā, 2007./2008. gada sezonā kļūstot par vienu no komandas spožākajiem spēlētājiem. 2008. gada vasarā VEF pārdeva Šeleketo Rostovas "Lokomotiv" komandai, bet kopš 2009. gada spēlē "Lokomotiv Kuban". Daudzu ekspertu vērtējumā nav attaisnojis cerības un kļuvis par zvaigznes līmeņa spēlētāju.

Šeleketo spēlējis visās Krievijas jaunatnes valstsvienībās (U16, U18, U20), taču līdz lielajai izlasei nav spējis izsisties.

Kā zināms, Krasnodaras komanda, pateicoties uzvarai ULEB Eiropas kausā, nākamajā sezonā spēlēs Eirolīgā.