Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas klubs pārpērk VEF konkurentu līderi

Eirolīgas klubs pārpērk VEF konkurentu līderi
Dž. R. Brēmers (ar bumbu)

Itālijas basketbola klubs Milānas "EA7 Emporio Armani" apmierinājis sava galvenā trenera Serdžio Skariolo vēlmi pastiprināt sastāvu ar amerikāņu aizsargu Dž. R. Brēmeru, kurš pārpirkts no Krievijas kluba "Nizhniy Novgorod", kas cīnās vienā VTB līgas grupā ar "VEF Rīga" vienību. Pēc neoficiālas informācijas līguma izpirkšana Itālijas klubam izmaksāja 200 000 ASV dolāru.

Pēdējā laikā Milānas komandai bijis neveiksmīgs posms, jo ar diviem zaudējumiem sākts Eirolīgas Top16, kā arī neplānoti zaudējumi piedzīvoti Itālijas līgā. Lai uzlabotu komandas spēli, "EA7 Emporio Armani" galvenais treneris Serdžio Skariolo uzskatīja, ka nepieciešams pastiprinājums 187 cm garā amerikāņa aizsarga Dž. R. Brēmera personā, kurš līdz šim pārstāvēja "Nizhniy Novgorod" vienību. Skariolo ar šo spēlētāju kopā bija strādājis jau 2004./2005. gada sezonā Spānijas klubā Malagas "Unicaja", kura sastāvā Eirolīgas mačos Brēmers toreiz guva vidēji 12,1 punktu un atdeva 2,5 rezultatīvas piespēles. "Unicaja" bijis Brēmera vienīgais klubs līdz pievienošanās "EA7 Emporio Armani", kas piedalās Eirolīgā.

Šosezon 31 gadu vecais aizsargs veiksmīgi spēlēja Krievijas klubā "Nizhniy Novgorod", esot viens no tās atslēgas spēlētājiem. Rezultatīvākais sniegums bijis FIBA Izaicinājuma kausa deviņās spēlēs, kur vidēji mačā 15 punkti un piecas rezultatīvas piespēles. 11 mačos VTB līgā Brēmeram vidēji 11,2 punkti, kā arī 5,2 rezultatīvas piespēles, bet astoņās Krievijas līgas spēlēs vidēji 13,4 punkti ar 3,5 rezultatīvām piespēlēm.

Savulaik NBA pieredzi guvušajam Brēmeram divas reizes šosezon izdevies viesoties Latvijā, piedzīvojot zaudējumu Ventspilī (FIBA kausā), bet uzvarot Rīgā pret VEF (VTB līgā). Ja FIBA kausā sācies otrais posms, kur Ņižņijnovgorodas komanda nav nevienā grupā ar Latvijas klubiem, tad VTB līgā joprojām turpināsies neklātienes cīņa ar VEF par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Pašreiz VEF atrodas 5. vietā (5 uzvaras, 6 zaudējumi), kamēr Krievijas klubs ir pozīciju augstāk, esot kārotajā četriniekā (6-5).

Pēc itāļu basketbola portāla "Sportando" informācijas "EA7 Emporio Armani" par Brēmera iegādi šķīrās no 200 000 ASV dolāru. Itālijas līgā Brēmers laukumā, iespējams, izies jau šonedēļ, bet Eirolīgā tas notiks aiznākamajā nedēļā, jo spēlētāju pieteikšanas logs atvērsies pēc 3. kārtas. "Dž. R. ir tāda tipa spēlētājs, ko gribējām nolīgt jau pagājušajā vasarā. Viņš ir pieredzējis spēlētājs ar cīnītāja īpašībām, kas spēlē abās aizsarga pozīcijās. Ar viņu uzlabosim uzbrukumu, kā arī iegūsim vēl lielāku dinamismu un izdomu aizsardzībā," tā savu pastiprinājumu komentē Skariolo.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

     [+] [-]

, 2012-01-27 17:59, pirms 13 gadiem
Esot tik nestabilam un vājam kāds tagad ir VEFs šādas ziņas klubam ir pilnīgi vienaldzīgas.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-27 18:25, pirms 13 gadiem
knaible rakstīja: Esot tik nestabilam un vājam kāds tagad ir VEFs šādas ziņas klubam ir pilnīgi vienaldzīgas.
Visiem ir kāpumi un kritumi. Tāds ir sports. Neviens nav robots

     [+] [-]

, 2012-01-27 18:36, pirms 13 gadiem
Mūsu VEFiņam,tās ir labas ziņas!

  +2 [+] [-]

, 2012-01-27 18:48, pirms 13 gadiem
200k, Perija cena, + cik vel alga Bremeram nav nemaz tik daudz, katra zina daudz labak neka panemt 2 kakjus maisa ka VEF gadijuma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja