Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas čempions Teilors pastiprina ambiciozo Lietuvas klubu ''Wolves''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Eirolīgas čempions Teilors pastiprina ambiciozo Lietuvas klubu ''Wolves''
Džefrijs Teilors. Foto: euroleague.net

Lietuvas basketbola klubs ''Wolves'' paziņojis par nozīmīgu pastiprinājumu, piesaistot Džefriju Teiloru, kurš no 2015. gada pārstāvēja vienu no Eiropas spēcīgākajām komandām Madrides ''Real''. Vienošanās panākta līdz sezonas beigām.

Lietuvas basketbolā nozīmīgu pastiprinājumu veikusi ambiciozā ''Wolves'' komanda, kas piesaistījusi bijušo Madrides ''Real'' spēlētāju Džefriju Teiloru. Puses vienojušās par sadarbību līdz šīs sezonas beigām.

Līdz pat 2021./2022. gada sezonas beigām Teilors pārstāvēja vienu no Eiropas spēcīgākajām komandām, Madrides ''Real'', bet puses neturpināja sadarbību pēc tās noslēguma. Kopumā Teilors Madridē nospēlēja septiņus gadus, laukumā dodoties 463 spēlēs. ULEB Eirolīgā viņš vidēji meta 4.7 punktus, bet Spānijas čempionātā 5.9 punktus. Kopā ar ''Real'' Teilors 2018. gadā kļuva par Eirolīgas čempionu un četras reizes par ACB līgas uzvarētāju.

Pirms pārcelšanās uz Eiropu Teilors 132 spēles aizvadīja Nacionālajā basketbola asociācijā Šarlotes ''Hornets'' sastāvā. Tās rindās viņš vidēji spēlē guva 6.1 punktu un izcīnīja divas atlēkušās bumbas zem groziem.

''Wolves'' komanda izveidoja ambiciozu basketbola projektu šajā starpsezonā. Par vienības galveno treneri tika iecelts Rims Kurtinaitis, kā arī tika piesaistīti spēlētāji ar Eiropas spēcīgāko turnīru pieredzi. Lietuvas Basketbola līgā klubs šobrīd ar deviņām uzvarām 13 spēlēs ieņem ceturto vietu.

Par Teilora debiju ''Wolves'' rindās varētu kļūt 28. decembrī gaidāma Lietuvas līgas spēle pret Paņevežas ''Lietkabelis''.

Izmantotie resursi:
https://bcwolves.com/news/Wolves-su...