Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VEF pretiniecei ČL ''Manresa'' pievienojas rezultatīvais amerikānis Hārdings

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

VEF pretiniecei ČL ''Manresa'' pievienojas rezultatīvais amerikānis Hārdings
Džeriks Hārdings. Foto: FIBA

Latvijas spēcīgākā kluba ''VEF Rīga'' pretiniece nākamās sezonas FIBA Čempionu līgas grupu turnīrā ''Manresa'' parakstījusi divu gadu līgumu ar amerikāņu aizsargu Džeriku Hārdingu, kurš iepriekšējās sezonās bija čehu granda ''Nymburk'' līderis.

184 centimetrus garais Hārdings uz Eiropu pārcēlās 2020. gadā pēc ''Weber State'' absolvēšanas, pievienojoties ''Nymburk''. Aizvadītajās divās sezonās aizsargs kļuva par Čehijas vienības līderi. Pirmajā sezonā Hārdingam vidēji 16,9 punkti, bet pagājušajā gadā – 19,1 punkts.

24 gadus vecais amerikānis nākamajā sezonā spers soli augšup, parakstot divu gadu līgumu ar Latvijas izlases spēka uzbrucēja Mārča Šteinberga pārstāvēto Spānijas klubu ''Manresa'', kas nākamajā sezonā spēlēs FIBA Čempionu līgas F grupā ar Latvijas spēcīgāko komandu ''VEF Rīga'' un Francijas ''Limoges''. Grupas ceturtā komanda būs kvalifikācijas uzvarētāja.

Manresas kluba sastāvā nākamajai sezonai bez Šteinberga un Hārdinga ir arī aizsargi Dani Peress, Dani Garsija, Džordāno Bortolāni un Gijems Žou, uzbrucēji Eliass Valtonens un Huans Vaulets.

Izmantotie resursi:
https://www.basquetmanresa.com/noti...