Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Lietkabelis'' četrie saslimušie ar Covid19, Valinsks nepalīdzēs Lietuvas izlasei

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Lietkabelis'' četrie saslimušie ar Covid19, Valinsks nepalīdzēs Lietuvas izlasei
Foto: 15min.lt/Scanpix

Starp Lietuvas basketbola žurnālistiem tiek ziņots, ka basketbola komandā Paņevežas ''Lietkabelis'' atklāti četri saslimšanas gadījumi ar Covid-19 un tas nozīmē, ka viens no kluba spēlētājiem Pauļus Valinsks nevarēs palīdzēt Lietuvai 2022. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēs.

Paņevežas ''Lietkabelis'' šonedēļ aizvadīja divas spēles ULEB Eirokausā pret Krasnodaras ''Lokomotiv'' un Boloņas ''Virtus'' ,abās piedzīvojot zaudējumus. Ar vienu uzvaru septiņās spēlēs ''Lietkabelis'' C grupā ieņem piekto vietu sešu komandu konkurencē.

Šodien tiek ziņots, ka četriem komandas basketbolistiem konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes. Tas nozīmē arī to, ka Lietuvas basketbolists Pauļus Valinsks nespēs palīdzēt Lietuvas valstsvienībai gaidāmajās 2022. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēs, kas notiks Viļņā. 27. novembrī paredzēts mačs pret Dāniju, kamēr 29. novembrī ar Beļģiju. Ar vienu uzvaru un vienu zaudējumu C grupā Lietuva šobrīd ieņem otro vietu.

Lietuvas čempionātā Paņevežas ''Lietkabelis'' ar piecām uzvarām septiņās spēlēs atrodas 3. vietā 10 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Urbodo