Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Olimpia Milano" spēle pret Strēlnieku un "Žalgiri" pārcelta Covid-19 dēļ

Rolands Eliņš

"Olimpia Milano" spēle pret Strēlnieku un "Žalgiri" pārcelta Covid-19 dēļ
"Olimpia Milano". Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

ULEB Eirolīgā paredzētā 22. decembra spēle starp Milānas un Kauņas komandām tikusi pārcelta, jo "Olimpia Milano" sastāvā konstatēta plaša inficēšanās ar Covid-19.

Itālijas basketbola komanda "Olimpia Milano" apstiprinājusi, ka tās sastāvā sešiem komandas pārstāvjiem konstatēta inficēšanās ar Covid-19. Kluba vadība informējusi Itālijas veselības iestādes, kas sniedza rekomendāciju tik ātra infekcijas uzliesmojuma gadījumā komandai doties karantīnā.

Milānas komandai līdz 27. decembrim pārtraukti visi sporta procesi, turklāt pēc tam darbu varēs atsākt tikai ar negatīviem Covid-19 testiem.

Tas nozīmē, ka Eirolīga bija spiesta pārcelt rītdien paredzēto "Olimpia Milano" spēli pret Kauņas "Žalgiri". Spēle bija paredzēta Kauņā, taču pārcelta uz nenoteiktu laiku. Pārcelšanas oficiālais pamatojums ir tāds, ka Milānas komanda šobrīd nevar nokomplektēt sastāvu ar minimālo nepieciešamo spēlētāju skaitu (astoņiem).

"Milano" šobrīd ieņem piekto vietu Eirolīgā ar bilanci 10-6.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...