Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

NBA čempions Braients atgriežas Eiropā un pievienojas Eirolīgas čempionei

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

NBA čempions Braients atgriežas Eiropā un pievienojas Eirolīgas čempionei
Elaiža Braients ar bumbu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nesen no NBA čempiones Milvoki ''Bucks'' sastāva atbrīvotais amerikāņu aizsargs Elaiža Braietns atgriezies Eiropā un parakstījis divu gadu līgumu ar pašreizējo ULEB Eirolīgas čempioni Stambulas ''Anadolu Efes''.

26 gadus vecais Braients profesionāļa karjeru pēc Brigema Janga universitātes absolvēšanas 2018. gadā uzsāka Eilatas ''Hapoel'', ātri vien izpelnoties līgumu ar Izraēlas lielāko basketbola grandu Telavivas ''Maccabi''.

Aizvadījis divas sekmīgas sezonas Telavivā, Braients pārcēlās un NBA un parakstīja līgumu ar Milvoki ''Bucks''. Vienā regulārās sezonas mačā viņš atzīmējās ar 16 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām, bet izslēgšanas turnīrā 11 spēlēs vidēji laukumā pavadīja 4,5 minūtes. Pirms četrām dienām aizsargs īsā laikā otro reizi tika atbrīvots no pašreizējās NBA čempiones sastāva. Tagad viņš parakstījis divu gadu līgumu ar Eirolīgas čempioni ''Anadolu Efes''.

Līdz šim 61 spēlē ULEB Eirolīgā Braients vidēji atzīmējies ar 9,1 punktiem, 2,9 atlēkušajām bumbām un divām rezultatīvām piespēlēm.

Stambulas superklubs jauno sezonu Eiropas spēcīgākajā basketbola līgā uzsācis vāji, zaudējot visās četrās spēlēs. Jau ceturtdien Efes lūkos tikt pie pirmā panākuma, savā laukumā uzņemot Kazaņas UNICS.

     [+] [-]

, 2021-10-18 17:39, pirms 2 gadiem
efes tagad labakais aizsargu komplekts visa eiroliga

     [+] [-]

, 2021-10-18 18:03, pirms 2 gadiem
Lai panemtu sito dzeku, atbrivoja Rodi, vai ne?

     [+] [-]

, 2021-10-19 10:48, pirms 2 gadiem
trailer rakstīja: Lai panemtu sito dzeku, atbrivoja Rodi, vai ne?
Bija tāda lieta! Nekas, tgd Rodions Eiropas laukumus vares pieradit kurs ir labaks!