Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Montepaschi" pastiprinās ar austriešu uzbrucēju

Andrejs Siliņš

"Montepaschi" pastiprinās ar austriešu uzbrucēju
Benžamins Ortners
Foto: Digitale/Scanpix

Septiņkārtējā Itālijas čempione basketbolā Sjēnas "Montepaschi" pastiprinājusi sastāvu ar pieredzējušo austriešu spēka uzbrucēju Benžaminu Ortneru, kurš sezonu sāka Vācijas Bundeslīgas vienībā Gīzenes "46ers", bet iepriekš spēlēja nu jau bankrotējušajā Trevīzo "Benetton" Itālijā.

206 centimetrus garais un 103 kilogramus smagais austriešu spēka uzbrucējs Ortners Itālijā spēlējis bieži, pārstāvot "Reggio Emilia", "Udinese", "Cantu" un "Benetton" rindās. Ar Kantu vienību Ortners pat uzspēlējis Eirolīgā, kur tagad uzbrucējs atgriezīsies.

Pagājušajā sezonā "Benetton" labā Ortners vidēji mačā guva 10,,0 punktus, izcīnīja 5,2 atlēkušās bumbas un atdeva 1,2 rezultatīvas piespēles. Starpsezonā Ortners parakstīja līgumu ar Vācijas Bundeslīgas klubu Gīzenes "46ers", tomēr abas puses vienojās par tā pārtraukšanu. Tagad Ortners kļuvis par "Montepaschi" spēlētāju.

Ortners būs jau desmitais ārzemnieks "Montepaschi" sastāvā - Itālijas līgā ir septiņu leģionāru norma, bet Eirolīgā ierobežojumu nav. Ortneram būs jācīnās par minūtēm laukumā ar gruzīnu Viktoru Sanikidzi un igauni Kristjanu Kanguru. Savainojumu guvis nigēriešu centrs Bendžamins Eze.

Pēdējo sešu gadu Itālijas čempione "Montepaschi", kas vasarā piedzīvoja dramatiskas pārmaiņas sastāvā, jauno sezonu sākusi ar divām uzvarām un vienu zaudējumu vietējā čempionātā, bet Eirolīgas pirmajā mačā Sjēna piekāpās Berlīnes "Alba" komandai.

Izmantotie resursi:
Montepaschi Mens Sana Basket Siena - Official...

  +1 [+] [-]

, 2012-10-18 19:29, pirms 12 gadiem
Pat igauņiem un austriešiem ir savi vīri Eirolīgā! Mums uz viņu fonā vajadzētu vismaz 3-4 večus 2 vietā!