Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Blūmu, Bertānu un CSKA pret Barselonu

Andrejs Siliņš

VSB piedāvā Blūmu, Bertānu un CSKA pret Barselonu
Jānis Blūms
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šonedēļ „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) turpinās sekot abiem „Turkish Airlines” Eirolīgas latviešiem – Jāņa Blūma “Lietuvos Rytas” un Dāvja Bertāna Belgradas “Partizan”. VSB pārraidīs otra Lietuvas kluba – Kauņas “Žalgiris” maču ar Stambulas “Anadolu Efes” un Eirolīgas Superspēli – Maskavas CSKA pret “Barcelona Regal”. Maskavā tiksies divi klubi, kas pēdējos desmit gados kopā Eirolīgas finālos spēlējuši septiņas reizes un uzvarējuši četros no tiem.

„Turkish Airlines” Eirolīgas D grupā ir divi izteikti līderi - Maskavas CSKA un “Barcelona Regal”, kas izcīnījuši četras uzvaras četrās spēlē, un šonedēļ spēlēs savā starpā. Četras spēkos vairāk vai mazāk līdzīgas komandas, kas savukārt aizvadīs spēles savā starpā - Viļņas “Lietuvos Rytas” ar Stambulas “Besiktas” un Belgradas “Partizan” ar Bambergas “Brose Baskets”. Jāņa Blūma “Lietuvos Rytas” pagājušonedēļ izbraukumā zaudēja “Brose Baskets” un tagad Lietuvas klubam ir ļoti svarīgi uzvarēt “Besiktas” savā laukumā. Savukārt Dāvja Bertāna “Partizan” savā laukumā mēģinās izcīnīt pirmo uzvaru pret Bambergu. Eirolīgas spēles kanālā „Viasat Sport Baltic” (VSB) komentēs Madars Bergmanis, Māris Lindenbaums, Edgars Buļs un Artūrs Šēnhofs.

Eksperti par gaidāmajiem mačiem
VSB komentētājs Artūrs Šēnhofs par Viļņas “Lietuvos Rytas” – Stambulas “Besiktas” spēli: “”Lietuvos Rytas” vienībai ir iespējas nostiprināties D grupas trešajā vietā. Pretī ciets rieksts – “Besiktas” aizvadījuši savu labāko sezonu, izcīnīts triple crown pagājušajā sezonā, tai skaitā EiroChallange kauss. Lai Viļņas klubs uzvarētu labāk jāspēlē saspēles vadītājiem, pirmkārt jau Jānim Blūmam.”

VSB komentētājs Madars Bergmanis par Maskavas CSKA – “Barcelona Regal” spēli: “D grupas līderu spēle, kuras uzvarētājs arī regulārās sezonas otro apli varēs sākt bez zaudējumiem. Pēdējo 4 gadu laikā šīs Eiropas elites komandas savā starpā spēlējušas tikai divreiz un abos gadījumos tas noticis Eirolīgas pusfinālā (2010.g. un 2009.g.). Tātad ilgi gaidīta tikšanās.”

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā VSB

Ceturtdien, 8.novembrī 19:25 Viļņas “Lietuvos Rytas” – Stambulas “Besiktas”
Ceturtdien, 8.novembrī 23:40 Maskavas CSKA – “Barcelona Regal”
Piektdien, 9.novembrī 20:40 Stambulas “Anadolu Efes” – Kauņas “Žalgiris”
Sestdien, 10.novembrī 1:10 Belgradas “Partizan” – Bambergas “Brose Baskets”