Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Motiejūns pēc desmit sezonu pārtraukuma atkal spēlēs Eirolīgā

Rolands Eliņš

Motiejūns pēc desmit sezonu pārtraukuma atkal spēlēs Eirolīgā
Donāts Motiejūns. Foto: Eurohoops.com

Lietuvas basketbolists Donāts Motiejūns noslēgs līgumu uz vienu sezonu ar "Monaco" basketbola klubu, kas spēlē Francijas augstākajā līgā un ULEB Eirolīgā, ziņo portāls "BasketNews".

30 gadus vecais lietuviešu uzbrucējs Donāts Motiejūns iepriekšējās četras sezonas nospēlēja Ķīnā, ar īsu izņēmumu, kad 2018./19. gada sezonā atgriezās Sanantonio "Spurs" sastāvā NBA. Iepriekš Motiejūns NBA pārstāvēja arī "Rockets" un "Pelicans" komandas, un kopā šajā līgā aizvadījis 251 spēli un guvis vidēji 7.3 punktus spēlē.

Kā ziņo "BasketNews", Motiejūns šosezon atgriezīsies Eiropā un spēlēs "Monaco" sastāvā. Eiropā un Eirolīgā Motiejūns nav spēlējis kopš 2011./12. gada sezonas, kad pārstāvēja Polijas "Asseco Prokom Gdynia".

Iepriekšējā sezonā Motiejūns Ķīnas klubā "Xinjiang Flyying Tigers" izcēlās ar 21.6 punktiem un 13.7 atlēkušajām bumbām vidēji spēlē.

"Monaco" ir trīskārtēja Francijas vicečempione, kā arī FIBA Čempionu līgas fināliste 2018. gadā. Iepriekšējā sezonā "Monaco" triumfēja ULEB Eirokausā, nopelnot sev ceļazīmi uz Eirolīgu, kur spēlēs šosezon.

Iepriekšējā Francijas čempionāta regulārajā sezonā "Monaco" ieņēma ceturto vietu un pēc tam izslēgšanas spēlēs apstājās pusfinālā.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-155268-...