Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Maskavas CSKA pagarina līgumu ar amerikāņu centru Hainsu

Agris Suveizda

Maskavas CSKA pagarina līgumu ar amerikāņu centru Hainsu
Kails Hainss pēc kārtējā triumfa VTB Vienotajā līgā
Foto: TASS/Scanpix

Krievijas spēcīgākais basketbola klubs Maskavas CSKA savā mājaslapā paziņoja par līguma pagarināšanu ar 30 gadus veco amerikāņu centru Kailu Hainsu. Sadarbība noslēgta uz divām sezonām.

"Esmu ļoti laimīgs, ka varēšu klubā paliks vēl uz divām sezonām," kluba mājaslapā citēts 198 centrimetrus garais un 111 kilogramus smagais Kails Hainss. "Pēdējo četru gadu laikā Maskava man un manai ģimenei ir kļuvusi par otrajām mājām. Ceru, ka kluba vēsturiskie panākumi turpināsies un ka varēsim ar partneriem, treneriem un menedžmentu strādāt kopā, lai CSKA līdzjutējiem izcīnītu vēl vairāk čempionu titulu."

"Sadarbības turpināšana bija dabiska," atzina CSKA galvenais treneris Dimitris Itudis. "Kails ir CSKA sastāvdaļa un jau praktiski kluba simbols. Viņš ir spēlētājs, kurš laukumā atdot pat vairāk par 100%. Lai arī viņam trūkst auguma centimetru, viņš tos kompensē ar sirdi un vēlmi, būdams viens no labākajiem savā pozīcijā. Teicami pazīstam viens otru. Reizēm mums pietiek tikai ieskatīties viens otram acīs, lai Kails saprastu manas domas. Esmu ļoti priecīgs, ka turpināsim sadarbību. Viņa pieredze, zināšanas un mērķtiecība palīdzēt klubam būs piemērs jaunajiem spēlētājiem, kuri vēlas progresēt."

Hainss no Pirejas "Olympiacos" uz Maskavas CSKA pārcēlās 2013. gadā un pagājušajā sezonā, kurā CSKA triumfēja Eirolīgā, tika atzīts par turnīra labāko aizsardzības spēlētāju. Šosezon Hainsam Eirolīgā 35 spēles, 23 no tām starta pieciniekā, kā arī vidēji 8,5 punkti, 4,3 atlēkušās bumbas un 1,4 kļūdas.

Izmantotie resursi:
ПБК ЦСКА Москва | Новости

  -1 [+] [-]

, 2017-06-16 19:17, pirms 7 gadiem
198 cm centra spēlētājs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-06-16 21:14, pirms 7 gadiem
HMB-BUJANEEZE rakstīja: Eiropas Pelavos tas iet cauri, kamer NBA ar 2.13 mauc pa PG
Nemuldi NBA visi tie top ir ap 1.90.Tiesi NBA,manuprat, ir raksturigak, ka par PG lai mazi zikeri!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja