Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Par "Unics" galveno treneri kļūst grieķis Priftiss

Andrejs Siliņš

Par "Unics" galveno treneri kļūst grieķis Priftiss
Dimitriss Priftiss
Foto: Pixathlon / SIPA / Scanpix

Par VTB Vienotās Basketbola līgas krievu kluba Kazaņas "Unics" galveno treneri turpmāk strādās grieķu speciālists Dimitriss Priftiss, ar kuru noslēgts divu gadu līgums pēc sistēmas 1+1.

Vēl dienas pirmajā pusē krievu mediji ziņoja, ka kā viens no "Unics" galvenā trenera kandidātiem tiekot izskatīts Latvijas valstsvienības galvenais treneris Ainars Bagatskis. Tomēr vakarā kluba vadība paziņojusi, ka panākta vienošanās ar grieķu speciālistu Dimitrisu Priftisu.

48 gadus vecais Priftiss pēdējās trīs sezonas strādāja ar Saloniku "Aris", aizvadītajā sezonā paliekot ceturtajā vietā. Tāpat Priftiss pēdējos trīs gadus veica Grieķijas izlases asistenta pienākumus. Kā galvenais treneris Priftiss strādājis ar "Kavala", "Ikaros" un "Kolossos" vienībām, bet asistenta pienākumus veicis "Ionikos", AEK, "Aris" un "Panathinaikos" klubos. 2016. gadā Priftiss tika atzīts par Grieķijas čempionāta labāko sezonas treneri.

"Unics" galvenā trenera vieta atbrīvojās pēc tam, kad netika turpināta sadarbība ar Jevgēņiju Pašutinu. 48 gadus vecais krievu speciālists ar klubu strādāja pēdējās trīs sezonas. Aizvadītajā sezonā "Unics" apstājās VTB līgas ceturtdaļfinālā, kā arī finišēja priekšpēdējā vietā ULEB Eirolīgā un nākamsezon atgriezīsies ULEB Eiropas kausā.

     [+] [-]

, 2017-07-03 18:56, pirms 7 gadiem
Ja labi nospēlēs izlasee eiropas čempī,tad Bagatskim labu piedāvājumu netrūks.

  -2 [+] [-]

, 2017-07-03 19:25, pirms 7 gadiem
Grieķi izmetīs pēc pirmā mēneša zaudējumu sērijas...
Un tad atnāks Bagijs....