Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

No "Žalgira" aizgājušais Dārdens oficiāli pievienojas "Real"

Agris Suveizda

No "Žalgira" aizgājušais Dārdens oficiāli pievienojas "Real"
Tremels Dārdens ar bumbu
Foto: Vaidotas Grigas, zalgiris.lt

Amerikāņu basketbolists Tremmels Dārdens oficiāli kļuvis par Madrides "Real" spēlētāju, vēsta Spānijas kluba mājaslapa. Dārdens aizvakar vienpusēji izbeidza līgumattiecības ar Kauņas "Žalgiri", kas ir nonācis nopietnās finansiālās problēmās.

Jau vēstījām, ka 31 gadu vecais Tremmels Dārdens pirmdien pameta Lietuvas smagsvaru Kauņas "Žalgiri", kas ir nonācis nopietnā finansiālajā krīzē un kuru nesen pameta tā īpašnieks Vladimirs Romanovs. Dārdens izmantoja līgumā iekļauto iespēju pēc attiecīga piedāvājuma saņemšanas vienpusēji izbeigt līgumattiecības ar "Žalgiri". Jau vairākas nedēļas tika baumots par "Real" interesi, un šodien Dārdena pāreja notika oficiāli.

Dārdens šosezon Eirolīgā vidēji mačā ir guvis 9.9 punktus un izcīnījis 3.9 bumbas pie groziem. Viņš ir precīzākais divu punktu (66.7%) un trīs punktu (51.7%) metienu izpildītājs komandā. Dārdens pagājušajā sezonā Eirolīgā debitēja Malagas "Unicaja" rindās, bet pirms tam septiņas sezonas pavadīja Turcijā, Beļģijā, Austrālijā un Francijā.

Dārdens "Žalgiri" pameta četras spēles pirms Eirolīgas "Top 16" grupu turnīra beigām. Šobrīd "Žalgiris" ar četrām uzvarām ieņem sesto vietu astoņu vienību konkurencē un no ceturtajā pozīcijā esošās Atēnu "Panathinaikos" atpaliek par divu uzvaru tiesu. Savukārt Dārdena jaunā komanda "Real" ar deviņām uzvarām un vienu zaudējumu ir tās pašas grupas līdere.

Izmantotie resursi:
Real Madrid C.F. - Web Oficial | Official Web Site

     [+] [-]

, 2013-03-13 23:50, pirms 11 gadiem
ajj ko dara Žalgeris!!!!

  +1 [+] [-]

, 2013-03-14 00:51, pirms 11 gadiem
Zel man loti mana mila klubs vienkarsi sadi novest vienkarsi nevadzeja,pirmkart Zalgiris si sezona vareja but ipasi laba del sastava, un vel labs treneris Joan plaza.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja