Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Ilggadējais NBA aizsargs Trojs Denjelss pārceļas uz Milānas ''Olimpia''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ilggadējais NBA aizsargs Trojs Denjelss pārceļas uz Milānas ''Olimpia''
Trojs Denjelss. Foto: USA Today/Scanpix

29 gadus vecais uzbrūkošais aizsargs Trojs Denjelss, kurš iepriekš pārstāvēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Denveras ''Nuggets'', parakstījis viena gada līgumu ar ULEB Eirolīgas bronzas medaļnieci un Itālijas A sērijas vicečempioni Milānas ''Olimpia''.

193 centimetrus garais Denjelss karjeras laikā spēlējis tikai savā dzimtenē Amerikas Savienotajās Valstīs. Pēc universitātes karjeras beigām basketbolists netika izvēlēts NBA draftā, taču savu ceļu uz basketbola meku izlauza caur Attīstības līgu. Denjelss kopš 2014. gada spēlējis NBA, pārstāvot Hjūstonas ''Rockets'', Minesotas ''Timberwolves'', Šarlotes ''Hornets'', Memfisas ''Grizzlies'', Fīniksas ''Suns'', Losandželosas ''Lakers'' un Denveras ''Nuggets''. 2020./2021. gada sezonā amerikānis nespēlēja, bet nu noslēdzis viena gada līgumu ar ULEB Eirolīgas klubu Milānas ''Olimpia''.

''Vēlējāmies parakstīt līgumu ar Troju, jo viņš ir ļoti motivēts un labi iekļausies mūsu ģimenē. Denjelsam ir visas nepieciešamās īpašības, ko mēs meklējām uzbrūkošajā aizsargā,'' sacīja Milānas kluba ģenerālmenedžeris Kristoss Stavropuloss.

''Pirmkārt, vēlos pateikties ''Olimpia'' komandai par doto iespēju. Nevaru sagaidīt, kad ieradīšos Milānā, varēšu izbaudīt kultūru un lieliskos līdzjutējus. Vēlos izcīnīt pēc iespējas vairāk čempiontitulu. Jūtos ļoti laimīgs par šo iespēju. Darīšu visu, kas ir manos spēkos, lai palīdzētu komandai,'' pēc līguma parakstīšanas teica Trojs Denjelss.

Aizvadītajā sezonā Itālijas superklubs pēc 29 gadu pārtraukuma atgriezās Eiropas spēcīgākā klubu turnīra Final 4, bet A sērijas finālā piedzīvoja pārsteidzošu sakāvi, ar 0:4 zaudējot ambiciozajai Boloņas ''Virtus''.

Starpsezonā komandu jau piemeklējušas vairākas pārmaiņas - par Rodiona Kuruca komandas biedru Belgradas ''Partizan'' kļuvis aizvadītās sezonas Milānas rezultatīvākais basketbolists Kevins Panters un enerģiskais Zeks Ledejs. Snaiperis Maikls Rols, pieredzējušais Vladimirs Micovs un atlētiskais spēka uzbrucējs Džeremijs Evanss nākamajā sezonā ''Olimpia'' rindās nespēlēs.

29 gadus vecais Trojs Denjelss nav pirmais Milānas komandas papildinājums šajā vasarā. Mājās atgriezies Nikolo Melli, no ''Virtus'' pārvilināts Džampolo Riči, bet ārējo līniju pastiprinājis kopā ar Kristapu Porziņģi Ņujorkā draftētais Džerians Grants un Devons Hols, kurš iepriekš spēlēja Bambergas ''Brose'' rindās. Tāpat Itālijas superklubā nākamajā sezonā spēlēs viens no talantīgākajiem jaunās paaudzes grieķiem Konstantinoss Mitoglu.

Izmantotie resursi:
Olimpia Milano wishes all the best to Jakub...

     [+] [-]

, 2021-07-12 21:20, pirms 3 gadiem
Pedejos gados nesaprotu ļoti izteikti un esmu to pieminējis, manuprāt divus Superstar speltājus kuriem īsti nedod iespēju un tā kā neesmu NBA GM, tad noteikti ir kāds iemesls, bet no malas skatoties - No augšējā gala - Skatitāju viens no lielākajiem miluļiem, bet izteikti ierobežots ar minutēm, bet kā tās dod, tā ir statistika UN ESPN rakstā ja viņam ir statistika ir BIĻESU tirdzniecibu TOP3 līga, komentētāju favorits utt - Dennis Smith Jr - Es izskaidroju ka nedod minutes, jo bija COVID un biletes pie kaaajas UN TAPEC Detroita ar zemako sales ticket vinu panema,cerot uz so sezonu un tribinem.

Un Nr2- no zemā gala Troy Daniels - Nesaprotami - Burtiski ir lēts superstars visos laukuma galos un arī skatitāju milulis, ekspertu cienīts utt Bet kaut kādu nezināmu iemeslu dēļ ir šādi... Manas prognozēs top3 EL rezultatīvakais speletājs, ja nav kaut kas baigi greizi.. Es noteikti veikšu PICKU uz score leader eirolīgā