Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Mejerim liels spēles laiks, ''Hapoel'' pārspēj čempioni un tiek FIBA ČL finālā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mejerim liels spēles laiks, ''Hapoel'' pārspēj čempioni un tiek FIBA ČL finālā
Foto: FIBA

Šodien FIBA Čempionu līgas finālā iekļuva Mareka Mejera pārstāvētā Jeruzalemes ''Hapoel'', kas Malagā notiekošā ''Final Four'' pusfinālā ar 69:68 pārspēja esošo čempioni ''Tenerife''. Mejeris nospēlēja nedaudz vairāk par 30 minūtēm.

• Dramatiskā cīņā FIBA Čempionu līgas finālā šovakar iekļuva Mareka Mejera pārstāvētā Jeruzalemes ‘’Hapoel’’, kas šodien ‘’Final Four’’ Spānijas pilsētā Malagā ar 69:68 pārspēja esošo čempioni ‘’Tenerife’’.

• Mejeris laukumā nospēlēja 30:42 minūtes, kurās guva vienu punktu (1p. 1/2), izcīnīja vienu bumbu zem groziem, atdeva vienu piespēli, pieļāva vienu kļūdu un izpelnījās divas personiskās piezīmes.

• Pirms trešās ceturtdaļas ‘’Hapoel’’ bija iekrājis desmit punktu pārsvaru, taču noslēdzošajās desmit minūtēs ‘’Tenerife’’ izdevās to sadeldēt. Sākoties pēdējai minūtei, esošai čempionei bija četru punktu pārsvars, taču atlikušajā laikā ‘’Hapoel’’ uzvarēja ar 6:1.

• Izšķirošo grozu 21 sekundi līdz pamatlaika beigām uzvarētāju labā guva Hadīns Keringtons. ‘’Tenerife’’ bija iespēja izraut uzvaru, taču Bruno Fitipaldo mestais tālmetiens grozam lidoja secen.

• Uzvarētāju labā par rezultatīvāko kļuva Karingtons ar 19 punktiem, bet igaunis Sīms Sanders-Vene izcēlās ar 15 punktiem un četrām atlēkušajām bumbām.

• Šī kļuvusi par otro sezonu pēc kārtas, kad kāda latviešu basketbolista pārstāvēta komanda spēlē FIBA Čempionu līgas finālā. Iepriekšējā sezonā tik tālu aizspēlējās Mārča Šteinberga ‘’Manresa’’, finālā gan zaudējot ‘’Tenerife’’.

• ‘’Hapoel’’ par trofeju spēkosies pret Vācijas klubu ''Telekom Baskets'', kas pusfinālā arī aizraujošā cīņā ar 69:67 pārspēja ''Final Four'' mājinieci Malagas ''Unicaja''. Vācu klubs ceturtdaļfinālā par vietu ''Final Four'' uzvarēja Lukas Banki trenēto un Rodiona Kuruca pārstāvēto ''Strasbourg'', bet tās līderis ir vienu sezonu Ventspilī pavadījušais Tīdžejs Šortss. Viņš šodien guva 21 punktu un atdeva deviņas rezultatīvās piespēles.

     [+] [-]

, 2023-05-12 21:05, pirms gada
Mareka M. vienīgais punkts palīdz izvairīties no OT

     [+] [-]

, 2023-05-12 21:11, pirms gada
Noplosijās ne pa jokam!

     [+] [-]

, 2023-05-12 21:17, pirms gada
gandrīz 31 minūtē 2 metieni ?

     [+] [-]

, 2023-05-12 21:38, pirms gada
Triple Uno

     [+] [-]

, 2023-05-13 07:46, pirms gada
Tātad cik svarīgs spēlētājs, melnā darba darītājs ir Mejeris, ja treneris viņam uztic gandrīz visu spēli laukumā neskatoties vispār uz kkādu statistiku. Tieši tā, Mejeris ir neatsverams spēlētājs.