Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas līdere ''Olympiacos'' pagarina līgumus ar vadošajiem aizsargiem

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Eirolīgas līdere ''Olympiacos'' pagarina līgumus ar vadošajiem aizsargiem
Tomass Vokaps. Foto: SIPA/Scanpix

ULEB Eirolīgas līdervienība Pireju ''Olympiacos'' pagarinājusi līgumu ar kluba vadošajiem aizsargiem Tomasu Vokapu un Šakilu Makisiku.

30 gadus vecais Vokaps aizvada otro sezonu Grieķijas grandā. Nule kā panākta vienošanās par sadarbības turpināšanu uz vēl četrām sezonām – līdz 2027. gada vasarai.

Amerikānis šajā sezonā piedalījies 33 aizvadītajās Eirolīga spēlēs, esot viens no vadošajiem ''Olympiacos'' spēlētājiem. Vokapa kontā caurmērā 8,2 punkti, 2,9 atlēkušās bumbas un 5,8 rezultatīvas piespēles. Tāpat amerikānis turpinājis sevi apliecināt kā viens no labākajiem perimetra aizsardzības spēlētājiem līgā.

Otrs aizsargs, ar kuru Pireju vienība panākusi vienošanos par līguma pagarināšanu, ir Šakils Makisiks. Atlētiskais amerikānis ''Olympiacos'' krāsas pārstāvēs vēl vismaz līdz 2024./2025. gada sezonas izskaņai.

Makisikam šajā Eirolīgas sezonā 33 mačos vidēji 8,7 punkti, 1,2 atlēkušās bumbas un 1,7 rezultatīvas piespēles.

Jorgosa Bardzokasa vadītā komanda ar 23 uzvarām un desmit neveiksmēm ir Eirolīgas līdervienība.

Izmantotie resursi:
https://olympiacosbc.gr/el/news-el/...
https://olympiacosbc.gr/el/news-el/...