Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Romanovs: "Neko nezinu par "Žalgiri""

Andrejs Siliņš

Romanovs: "Neko nezinu par "Žalgiri""
Vladimirs Romanovs
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Bijušais Lietuvas superkluba Kauņas "Žalgiris" īpašnieks Vladimirs Romanovs, komentējot amerikāņu uzbrucēja Tremmela Dārdena došanos prom no komandas, atzina, ka vairs nav lietas kursā par to, kas notiek ar vēl nesen paša kontrolēto organizāciju.

Pēc ilgu laiku izteiktajiem draudiem pamest klubu februārī Romanovs to beidzot arī izdarīja oficiāli, nododot savas akciju daļas kluba menedžmenta cilvēkiem un Lietuvas basketbola veterāniem. Vakar cits lietuviešu biznesmenis Antans Gouga paziņoja, ka kluba vadība nevēlas saņemt viņa piedāvāto atbalstu un pieļāva, ka "Žalgiri" joprojām vada tieši Romanovs.

Vakar klubu pameta amerikāņu uzbrucējs Tremmels Dārdens, kļūstot par pirmo spēlētāju, kurš aizgājis no kluba finansiālo problēmu dēļ (Ibrahims Džābers iepriekš atstāja klubu personisku iemeslu dēļ). Vaicāts komentēt situāciju, Romanovs otrdien nebija pārāk runīgs: "Nezinu, kas notiek. Aizgāju no kluba un neesmu vairs tajā iesaistīts.Neesmu ieinteresēts kluba darbībās," vēsu attieksmi pauda Romanovs.

"Žalgirim" ULEB Eirolīgā palikušas četras Top16 turnīra spēles, tuvākā no tām jau piektdien Maskavā pret CSKA.

Izmantotie resursi:
lrytas.lt / Naujienos

  +1 [+] [-]

, 2013-03-12 18:59, pirms 11 gadiem
kā parasti blatņiks romānovs neko nezin un neko nav dzirdējis, ko pirki klubu ka zināji ka nevarēs pavilkt ???