Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Roulends: "Ikviens atdos laukumā visu, lai tikai uzvarētu"

Jānis Celmiņš

Roulends: "Ikviens atdos laukumā visu, lai tikai uzvarētu"
Ērls Džerods Roulends
Foto: Valērijs Kožuhancevs, vefriga.com

„Valensija neapšaubāmi ir laba komanda ar augsta līmeņa spēlētājiem visās pozīcijās. Viņu spēlē nav daudz trūkumu, tāpēc mums jārāda savs labākais sniegums, lai izcīnītu uzvaru. Šī būs viena no tām spēlēm, kurā ikviens atdos laukumā visu, lai tikai uzvarētu,” pirms šīvakara mača ULEB Eiropas kausa izcīņas spēlē pret Spānijas klubu „Valencia Basket” pauž „VEF Rīga” viens no līderiem Ērls Roulends.

Pretinieku komandai spēle Rīgā būs neilgi pēc piedalīšanās prestižajā Spānijas Karaļa kausa izcīņā, kur Valensija aizkļuva līdz finālam, piekāpjoties tajā vien „Barcelona” klubam.

„Spānijā Karaļa kauss ir liels notikums, par ko pats esmu pārliecinājies, vienu reizi piedaloties šajā turnīrā. Toreiz gan manai komandai tas beidzās pēc pirmās kārtas, bet Valensija šogad aizspēlējās līdz finālam, kas nozīmēja trīs spēļu aizvadīšanu trijās dienās. Tas noteikti nav viegli, paņem daudz spēka un emociju. Tajā pašā laikā Valensijai ir plašs līdzvērtīgu spēlētāju loks, kas viņiem varbūt dos nedaudz lielāku svaigumu kā citām komandām līdzīgā situācijā,” izsakās Ērls Roulends.

Ja nu kāds basketbola līdzjutējs vēl svārstās, vai apmeklēt spēli klātienē, Ērls Džerods Roulends apstiprina skatītāju atbalsta nozīmi tik svarīgā spēlē, kāda gaidāma otrdienas vakarā: „Līdzjutēju atbalsts ir ļoti svarīgs. Ja spēlējam labi, iekustinot arī fanus, tad ir vēl lielākas iespējas gūt virsroku pār pretiniekiem, sarežģījot viņu spēlēšanu mūsu laukumā. Ceram uz atbalstu arī grūtākos brīžos, jo līdzjutēji spēj dot papildus enerģiju un pacelt mūsu spēli nākamajā līmenī.”

ULEB Eiropas kausa izcīņas TOP16 spēles sākums starp „VEF Rīga” un „Valencia Basket” plkst. 19:30. Biļetes uz spēli iegādājamas visās „Biļešu servisa” kasēs vai internetā Biļetes - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU..., kā arī Arēna Rīga kasēs pirms spēles. Īpaši uz šo spēli pieejamas arī sēdvietas Arēnas otrajā stāvā. Spēles apmeklētāji tiek laipni aicināti ierasties laicīgi, Arēnas durvis tiks atvērtas vienu stundu pirms spēles sākuma.

Izmantotie resursi:
BASKETBOLA KLUBS | 
VEF RĪGA

     [+] [-]

, 2013-02-12 14:57, pirms 11 gadiem
arena buus pilna. palidzeesim vefinjam tikt uz TOP8!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-02-12 15:52, pirms 11 gadiem
Tagad vai nekad

     [+] [-]

, 2013-02-12 15:52, pirms 11 gadiem
Neticu gan ka areena buus pilna, nav jau hokejs. Un baidos ka letiņi pārcentīsies, vieniigās cerības un amerikāņiem

  -1 [+] [-]

, 2013-02-12 15:53, pirms 11 gadiem
Pēc biļešu serviss datiem vēl biļešu daudz otrais stāvs vēl tukšs būs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-12 16:45, pirms 11 gadiem
Simpsons9999 rakstīja: Pēc biļešu serviss datiem vēl biļešu daudz otrais stāvs vēl tukšs būs.
Nu nezinu kur tu skatījies, bet 300'o sektoru vidusdaļā biļešu tikpat kā vairs nav. Apmeklējuma rekords kritīs, tas ir droši. Domāju uz 6-7 tūkstošiem būs. 10k ir diezgan nereāli savākt, jo laukuma galos kā redzams neviens sēdēt negrib un pareizi vien ir, tad jau labāk TV skatīties.

     [+] [-]

, 2013-02-12 21:34, pirms 11 gadiem
ROLENDS= PĒDĒJAĀS 2 MIN. 3 KĻŪDAS+ NEIEMESTS SODIŅŠ!