Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Emirates Airlines'' piedāvā 60 miljonus Eirolīgai, vēlas izveidot komandu Dubaijā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Emirates Airlines'' piedāvā 60 miljonus Eirolīgai, vēlas izveidot komandu Dubaijā
Foto: Imago Images/Scanpix

Atsaucoties uz grieķu medija ''Gazzetta.gr'' rīcībā esošo informāciju, viena no pasaules vadošajām aviokompānijām ''Emirates Airlines'' izrādījusi interesi par sadarbību ar Eiropas vadošo basketbola turnīru ULEB Eirolīgu, piedāvājot 60 miljonus eiro. Dubaijas šeihi arī vēlas izveidot klubu Apvienotajos Arābu Emirātos.

Kā ziņo ''Gazzetta.gr'', ''Emirates Airlines'' izrādījusi vēlmi investēt Eiropas basketbolā un panākt sadarbību ar ULEB Eirolīgu. Aviokompānija esot gatava gadā ieguldīt no 50 līdz 60 miljoniem eiro. Salīdzinājumam – pašreizējais līgums ar ''Turkish Airlines'' ir desmit miljonus eiro vērts.

Cits grieķu medijs SDNA tikmēr vēstī, ka Dubaijas šeihi vēlas izveidot Eirolīgas klubu Apvienotajos Arābu Emirātos un organizēt Final Four turnīru vismaz trīs sezonas pēc kārtas. Tuvākajā laikā 13 Eirolīgas klubu pārstāvji tiksies ar šeihiem, lai apspriestu potenciālo jaunās komandas izveidi.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-179121-...

     [+] [-]

, 2022-10-11 15:24, pirms 2 gadiem
Piedavāju nosaukumu - Dubaijas Pelicans!
Eirolīgas klubs Emiratos! vareni!

  +2 [+] [-]

, 2022-10-11 16:53, pirms 2 gadiem
Un izveidos arī... jo galvenais, ka labs piķis ienāk... par to, ka turnīra nosaukums ir EIROlīga, par to visiem tiem, kuru kabatās tā nauda iekritīs, nospļauties...

     [+] [-]

, 2022-10-11 19:47, pirms 2 gadiem
Eirolīga atradīs veidu, kā šo visu salikt pa plauktiņiem

     [+] [-]

, 2022-10-11 20:22, pirms 2 gadiem
ja varēja visādi urālu klubi spēlēt, varēs arī dubaja, problemu nav, piķis griežas, ģeografija gandriz tada pati.