Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Clippers" atbrīvotais Ferels debitēs Eirolīgā – aizsargs pievienojies Atēnu "Panathinaikos"

Agris Suveizda

"Clippers" atbrīvotais Ferels debitēs Eirolīgā – aizsargs pievienojies Atēnu "Panathinaikos"
Jogi Ferels. Foto: EPA/Scanpix

Grieķijas basketbola klubs Atēnu "Panathinaikos" pavēstījis par sadarbības noslēgšanu ar 28 gadus veco amerikāņu saspēles vadītāju Kevinu jeb Jogi Ferelu. Vienošanās panākta līdz sezonas beigām.

Pagājušo sezonu Ferels pabeidza ambiciozajā Losandželosas "Clippers", aprīlī Patrika Beverlija un Ražona Rondo veselības problēmu dēļ pievienojoties uz desmit dienām un pēcāk parakstot arī divu gadu negarantētu līgumu par 2,2 miljoniem ASV dolāru. Regulārajā sezonā Ferels uz maiņu gāja astoņos mačos, vidēji 12,0 minūtēs gūstot 4,6 punktus, bet izslēgšanas spēlēs piedalījās deviņos mačos, laukumā gan tiekot tikai uz vidēji 1,7 minūtēm. Septembrī "Clippers" amerikāni atbrīvoja.

Iepriekšējā ziemā Ferels uz dažām dienām pievienojās arī Jūtas "Jazz", kuras rindās nedebitēja, un Klīvlendas "Cavaliers", nospēlējot divus mačus, bet janvārī devās uz Soltleikas "Stars". G līgā Ferels 14 spēlēs aizvadīja vidēji 28,3 minūtes, tiekot pie 15,4 punktiem. Nacionālajā basketbola asociācijā Ferels debitēja Bruklinas "Nets" kreklā, taču pirmoreiz sevi nopietni pieteica Dalasas "Mavericks". Statistiski labākā sezona NBA viņam bija 2016./17. g., "Mavericks" sākot 29 no 36 spēlēm un vidēji 29,1 minūtēs izceļoties ar 11,3 punktiem, 4,3 rezultatīvām piespēlēm un 2,8 atlēkušajām bumbām, bet savā pirmajā pilnvērtīgajā sezonā sāka 21 no 82 spēlēm, vidēji 27,8 minūtēs nopelnot 10,2 punktus. Pēc tam Ferels ar Sakramento "Kings" parakstīja divu gadu līgumu par 6,5 miljoniem dolāru.

Atēnu "Panathinaikos" ULEB Eirolīgas sezonu sāka ar zaudējumu Monako (63:75), bet ceturtdien mājās galotnē uzveica Stambulas "Fenerbahce" (91:87). Atēnu klubu Eirolīgā gaida trīs izbraukuma spēles pēc kārtas – rīt pret Vitorijas "Baskonia" un pēc tam arī pret "Real Madrid" un Telavivas "Maccabi".

Izmantotie resursi:
https://www.paobc.gr/en/press-relea...

  +1 [+] [-]

, 2021-10-11 16:29, pirms 3 gadiem
Intresanti kad Timma un Pasečņiks atradīs komandas?

     [+] [-]

, 2021-10-11 19:50, pirms 3 gadiem
peinerts