Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

papildināts Kurtinaitis: "Žēl, ka atkal būs jāspēlē pret VEF"

Andrejs Siliņš

Kurtinaitis: "Žēl, ka atkal būs jāspēlē pret VEF"
Rims Kurtinaitis
Foto: vefriga.com

"Žēl, ka atkal esam vienā grupā ar VEF - jau spēlējam ar viņiem VTB līgā, bet tur neko vairs nevar padarīt. Šovakar varēsim pavērot, uz ko spējīga ir Rīgas komanda," pēc ULEB Eiropas kausa izlozes visai skops izteikumos par grupu, kurā jāspēlē arī pret Rīgas VEF, bija Maskavas "Khimki" galvenais treneris Rims Kurtinaitis, kurš iepriekš trenēja tieši rīdziniekus.

"Par izlozes rezultātiem uzzināju tikai nupat un neko īpašu pateikt nevaru," kluba mājaslapā izvairīgi izlozi komentēja Kurtinaitis. "Šobrīd gatavojamies divām tuvākajām spēlēm pret VEF un "Kalev" VTB līgā - koncentrējamies tagad šiem mačiem. PAOK, "Cholet" un VEF - visas komandas ir visai labi zināmas, visas ir spējīgas spēlēt uzbrukuma basketbolu. Starpsezonā visos klubos notikušas lielas izmaiņas sastāvos, bet tas ir tikai normāli. Žēl, ka atkal esam vienā grupā ar VEF - jau spēlējam ar viņiem VTB līgā, bet tur neko vairs nevar padarīt. Šovakar varēsim pavērot, uz ko spējīga ir Rīgas komanda."

Kurtinaitis VEF klubā par galveno treneri strādāja no pagājušās sezonas sākuma līdz pat martam, kad piekrita "Khimki" piedāvājumam, bet viņa vietā pie Rīgas kluba stūres stājās cits lietuviešu speciālists Ramūns Butauts.

Jeļena Nazarova, "Khimki" starptautisko attiecību direktore
"Esam priecīgi būt Eiropas kausā un apmierināti ar ielozēto grupu. Vienīgā negatīvā lieta, ka mums jāspēlē ar "VEF Rīga" un mēs jau ar viņiem sacenšamies reģionālajā turnīrā. Taču tāda ir izloze. Esam pieraduši pie Eiropas kausa, tāpēc rādīsim labāko spēli, lai, kā vienmēr, ietu tik tālu, cik iespējams."

Arno Šovī, "Cholet Basket" komunikāciju vadītājs
"Esam grupā ar tādām labām komandām kā PAOK un "Khimki". Mums būs jāspēlē labi, lai iekļūtu 16 labāko komandu vidū. Priecājamies spēlēt šajā Eiropas kausa izcīņā. Pērn spēlējām Eirolīgā un tagad vēlamies paveikt labu darbu šeit. Komanda vasarā mainījās, pievienoja dažus jaunus spēlētājus, bet pārējiem viņiem jāpalīdz ar savu pieredzi."

Izmantotie resursi:
Официальный сайт - БК «Химки»...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-10-11 16:41, pirms 13 gadiem
Atbilstoša bilde

  +2 [+] [-]

, 2011-10-11 17:09, pirms 13 gadiem
Manuprāt vārds "žēl" nesaistās ne ar pieklājīgs, ne ar to, ka pārbijies. Drīzāk izklausāš tā, ka viņam ir žēl, ka Vefam nāksies zaudēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja