Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Butauts: "Trūka pienesuma no dažiem spēlētājiem"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Butauts: "Trūka pienesuma no dažiem spēlētājiem"
Ramūns Butauts dod norādījumus VEF basketbolistiem
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Nepieciešams, lai spēlētu desmit spēlētāji. Ar sešu basketbolistu spēkiem uzvarēt tik spēcīgu pretinieku nav iespējams," pēc zaudējuma VTB Vienotās līgas 2011. gada sezonas čempioniem "Khimki" preses konferencē teica basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts.

Kortnijs Simss, “VEF Rīga” centra spēlētājs
“Spēle bija grūta, pretinieki labāk izpildīja spēles plānu un tāpēc uzvarēja. Es cerēju spēlēt labi, no sevis vienmēr gaidu labu sniegumu. Kad saspēlēsimies, mūsu sniegums kļūs arvien labāks.”

Ramūns Butauts, “VEF Rīga” galvenais treneris
“Apsveicu uzvarētājus, viņi šodien spēlēja labāk par mums. “Khimki” spēlētāji bija nedaudz labāki katrā spēles elementā. Mūsu puiši turpināja cīnīties līdz spēles beigām. Mums bija iespēja uzvarēt spēlē, bet mēs to neizmantojām. Pietrūka tā, ka dažiem spēlētājiem neizdevās dot savu pienesumu. Ar sešiem spelētājiem tik spēcīgu pretinieku uzvarēt nevar. Domāju, ka esam uzlabojuši savu spēli. Ja izdarīsim secinājumus, varēsim iet uz priekšu.

Vēl nav bijis laiks izvērtēt Eiropas kausa izlozes rezultātus. Pārzinu divas komandas - “VEF Rīga” un “Khimki”, bet Saloniku un Šolē klubiem vēl nav izdevies pievērsties. Ja paši nevaram ietekmēt izlozes procesu, sagatavoties labi varam vienmēr, taču vāju pretinieku Eiropas kausā nav.

Gatis Jahovičs jau BBL kausa izcīņas spēlē Tartu guva ceļgala savainojumu, nepiedalījās treniņos un nevarēja piedalīties spēlē."

Rims Kurtinaitis uzslavēja “VEF Rīga” sniegumu, izcēla Daira Bertāna progresu un norādīja, ka rīdzinieku viesspēlētāju devums varētu būt lielāks.

     [+] [-]

, 2011-10-11 22:15, pirms 13 gadiem
Jā, Kurtinaitim taisnība, Dainis šodien bija labs

     [+] [-]

, 2011-10-11 22:18, pirms 13 gadiem
Piemēram Valters?? čalis šovakar īpaši neiespringa ir moments nav moments pofig met.

     [+] [-]

, 2011-10-11 22:37, pirms 13 gadiem
Dainis Bertāns ir atgriezies basketbolā un debitē vef sastāvā??

Nu var taču rakstit pareizi-Dairis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-11 22:46, pirms 13 gadiem
Vef melnie zirdziņi- Perijs, Bērzs, Kavaļauskas. Keins labi kapājas pa bumbām , aizsardzībā ir ok, kaut ko iemet arī, bet Bērzs - tas ir viens norietējis kadrs. Gan jau nesliktu piķi arī saņem no VEF

     [+] [-]

, 2011-10-11 22:47, pirms 13 gadiem
Reggie rakstīja: Piemēram Valters?? čalis šovakar īpaši neiespringa ir moments nav moments pofig met.
Tu esi labi sekojis līdz basketam - viņš tā dara vienmēr. Šodien varēja labāk uzkrist, bet tāds ir viņa uzdevums laukumā.