Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

VEF pilnā sastāvā uz spēli Kazahstānā

VEF pilnā sastāvā uz spēli Kazahstānā
Markīss Perijs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Basketbola klubs "VEF Rīga" šodien devās ceļā uz savu nākamo spēli, kas būs izbraukumā Kazahstānā pret "BC Astana" vienību. Ja iepriekšējos mačos rīdzinieki nebija pilnā sastāvā, tad šoreiz komanda būs ar visiem spēlētājiem ierindā.

"VEF uz VTB Vienotās līgas spēli Kazahstānā pret Astanu šodien dosies pilnā sastāvā - mājās neviens basketbolists savainojumu dēļ nepaliks," tā piektdien ziņo Rīgas klubs. Trešdien VEF bija sezonas pirmā mājas spēle, kad Rīgā viesojās Rims Kurtinaitis un viņa trenētā Maskavas apgabala "Khimki" komanda pārspēja mājiniekus ar 85:75. Šajā spēlē ierindā nebija uzbrucējs Gatis Jahovičs, kurš nākamajā spēlē jau būs gatavs iziet laukumā.

Nesen savainojumi spēlēt liedza Kasparam Bērziņam un Markīsam Perijam, kuri arī būs pieejami trenerim Ramūnam Butautam. Nopietnāka situācija esot ar Periju, kurš tiek izmantots, spītējot gūtajam gurnu savainojumam. Iespējams, tāpēc 30 gadus vecais amerikāņu saspēles vadītājs nav spēlējis gaidītajā līmenī. To pēc iepriekšējās spēles bija pamanījis arī pretinieku komandas galvenais treneris Rims Kurtinaitis, kurš norādīja, ka attieksmi jāmaina abiem VEF saspēles vadītājiem - Perijam un Kērtisam Miledžam.

"BC Astana" kodolu galvenokārt veido ārzemnieki, no kuriem trīs ir serbu basketbolisti, bet pārējie trīs ir amerikāņi. Pirmajā VTB līgas spēlē Astanas komanda izbraukumā piekāpās Kazaņas "Unics" (63:77), bet nākamajā mačā savā laukumā pārsteidzoši apspēlēja Kauņas "Žalgiri" (86:78). Rīdziniekiem spēle pret šo Kazahstānas vienību notiks svētdien. Mača sākums pulksten 14:00 pēc Latvijas laika un spēles tiešraide LTV7 kanālā.

Izmantotie resursi:
BASKETBOLA KLUBS | 
VEF RĪGA

  +7 [+] [-]

, 2011-10-14 12:01, pirms 13 gadiem
Par uzvaru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-14 17:54, pirms 13 gadiem
6 spēlētāji ārzemnieki... Nafig vajag tādu klubu?

     [+] [-]

, 2011-10-14 19:48, pirms 13 gadiem
ja zaudees veel kazahiem, tad tas buus loti smiekligi.

     [+] [-]

, 2011-10-14 20:10, pirms 13 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: 6 spēlētāji ārzemnieki... Nafig vajag tādu klubu?
pilnigi piekritu. un veel par musu nodoklu maksaataju naudu..... milidzs, perijs, kavalausks, simss, keins. un divi pensioneeti kodeji - valters un janichenchuks, kleperis jahovics, dushas kings berzs, nabaga bertans un paris jaunie dvielju zhavetaji. kamon, tas ir sviests, ne komanda.

  -1 [+] [-]

, 2011-10-14 21:17, pirms 13 gadiem
Relax bkv fani, viss buss labi

  +1 [+] [-]

, 2011-10-15 09:16, pirms 13 gadiem
karotajs28 rakstīja: VEF ceļā pēc otrā zaudējuma
aizveries, un nolaid udeni!

     [+] [-]

, 2011-10-15 17:33, pirms 13 gadiem
valdemārs rakstīja: pilnigi piekritu. un veel par musu nodoklu maksaataju naudu..... milidzs, perijs, kavalausks, simss, keins. un divi pensioneeti kodeji - valters un janichenchuks, kleperis jahovics, dushas kings berzs, nabaga bertans un paris jaunie dvielju zhavetaji. kamon, tas ir sviests, ne komanda.
pasaki visu īsāk. tu esi baronēnu vai ventpils fans un liels skauģis
bet... nodokļi. beidz, VEF ir savi sponsori. no valsts budžeta nedod vefam neko. Un speletaji maksā no savām algām nodokļus valsts kasē. Daļa te tērē savu naudu veikalos, kas ar iet ekonomikā u.t.t.
galu galā vairak par nodokļiem uztruacies par tiem, kas saņem algas aploksnē.