Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Džeimsa laiks Maskavā beidzies: CSKA paziņo par līguma laušanu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Džeimsa laiks Maskavā beidzies: CSKA paziņo par līguma laušanu
Maiks Džeimss. Foto: TASS/Scanpix

Viens no Eiropas basketbola grandiem Maskavas CSKA šodien paziņojis, ka pārtrauc sadarbību ar Maiku Džeimsu, kuru no komandas atskaitīja pagājušās sezonas laikā pēc konflikta ar galveno treneri Dimitri Itudi. Pusēm bija spēkā vēl līgums uz divām sezonām, kurš ticis pārtraukts pēc abpusējas vienošanās.

Maiks Džeimss ar Maskavas CSKA pirms 2020./2021. gada sezonas noslēdza trīs gadu līgumu, taču otrā sezona Maskavā Džeimsam neizdevās viņa reputācijas dēļ konfliktēšanā ar treneriem. Džeimsam bija domstarpības ar CSKA galveno treneri Dimitri Itudi un konflikts tik ļoti saasinājās, ka CSKA vadībai nācās lemt par sezonas turpināšanu bez viena no komandas līderiem.

CSKA ļāva Džeimsam pievienoties Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Bruklinas ''Nets'', taču abām pusēm pēc sezonas joprojām bija spēkā esošs līgums. Šajā vasarā Džeimss devās uz Maskavu, taču Itudis savas domas nemainīja, liekot aizsargam trenēties kopā ar CSKA otro komandu.

Šodien CSKA savos sociālajos tīklos paziņojusi, ka līgums ar Džeimsu ir lauzts. Īsajā paziņojumā teikts, ka puses abpusēji vienojušās par šādu soli. 2020./2021. gada sezonā basketbolists ULEB Eirolīgā aizvadītajās 27 spēlēs vidēji guva 19.3 punktus un atdeva 5.7 rezultatīvas piespēles, kamēr Vienotajā līgā izcēlās ar 14.7 punktiem un 3.9 rezultatīvām piespēlēm.

Karjeras laikā Džeimss spēlējis tādās komandās kā ''Laboral Kutxa'', ''Kolossus'' Grieķijā, ''Panathinaikos'', Milānas ''Olimpia'', kā arī tādos Nacionālās basketbola asociācijas klubos kā Fīniksas ''Suns'', Ņūorleānas ''Pelicans'' un Bruklinas ''Nets''.

  +1 [+] [-]

, 2021-09-11 20:19, pirms 3 gadiem
Malacis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-09-12 17:15, pirms 3 gadiem
uz Žalgiri

     [+] [-]

, 2021-09-13 15:50, pirms 3 gadiem
fantomas rakstīja: uz Žalgiri
Jo ?lai maisa gaisu Jānim ?nafig vajag !