Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Venēcieša Vata 25 punkti sagādā "Budućnost" pirmo zaudējumu Eirokausā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Venēcieša Vata 25 punkti sagādā "Budućnost" pirmo zaudējumu Eirokausā
Venēcijas "Umana Reyer" basketbolists Mičels Vats. Foto: eurocupbasketball.com

"7DAYS" ULEB Eirokausa ceturtās kārtas pirmajā spēlē pirmo zaudējumu turnīrā šosezon piedzīvoja Melnkalnes spēcīgākā komanda Podgoricas "Budućnost VOLI", kas izbraukumā ar 67:72 atzina Venēcijas "Umana Reyer" pārākumu.

# Itālijas kluba rindās spilgtāko sniegumu parādīja amerikānis Mičels Vats, kurš trāpīja 11 no 14 divpunktu metieniem, gūstot 25 punktus un savācot septiņas atlēkušās bumbas. "Budućnost VOLI" rindās rezultatīvākais bija cits amerikānis Deniss Sīlijs, kura rēķinā 18 punkti.

# Venēcieši maču iesāka ar septiņiem punktiem pēc kārtas, pēcāk ar septiņu punktu izrāviena palīdzību atspēlējoties no 42:49. Venēcijas vienībai šī bija otrā uzvara divās spēlēs, kamēr "Budućnost VOLI" ar bilanci 3-1 saglabā B apakšgrupas līderes godu.

# Vakara otrajā mačā A grupā Parīzes "Boulogne Metropolitans 92" tika pie sava otrā panākuma, savā laukumā ar 93:80 pārspējot Trento "Dolomiti Energia", kas šosezon Eiropas kausā vēl nav baudījusi uzvaras garšu.

# Arī šo komandu sastāvos produktīvāko sniegumu parādīja amerikāņi: parīziešu kontā 17 punkti un astoņas rezultatīvas piespēles Vilam Kamingsam, savukārt no viesiem no Itālijas īpaši var izcelt Kameronu Reinoldsu (18 punkti un piecas atlēkušās bumbas) un Džonatanu Viljamsu (16 punkti un astoņas bumbas zem groziem).

ULEB Eirokausa ceturtā kārta

Gr.SpēleRez./Datums
ABoulogne Metropolitans 92 - Dolomiti Energia Trento93:80
Lietkabelis Panevėžys - Hamburg Towers10.11.
Śląsk Wrocław - Lokomotiv Kuban10.11.
Morabanc Andorra - Partizan NIS10.11.
Joventut Badalona - Türk Telekom Ankara10.11.
BUmana Reyer Venezia - Budućnost VOLI Podgorica72:67
Promitheas Patras - Frutti Extra Bursaspor10.11.
Cedevita Olimpija Ljubljana - Ratiopharm Ulm10.11.
Virtus Segafredo Bologna - Valencia10.11.
Gran Canaria - Mincidelice JL Bourg en Bresse10.11.

Izmantotie resursi:
https://www.eurocupbasketball.com/