Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Loverņs traumas dēļ izlaidīs vismaz mēnesi, ''Žalgiris'' meklēs papildinājumu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Loverņs traumas dēļ izlaidīs vismaz mēnesi, ''Žalgiris'' meklēs papildinājumu
Žofrē Loverņs. Foto: 15min.lt/Scanpix

Baltijas spēcīgākā basketbola komanda Kauņas ''Žalgiris'' vismaz uz mēnesi palikusi bez pamatcentra Žofrē Loverņa, kurš iedzīvojies pleca savainojumā un izlaidīs četras līdz sešas nedēļas. Kluba vadība atzinusi, ka meklēs aizstājēju franču centram.

Lietuvas superkluba pamatcentrs pleca savainojumā iedzīvojās ceturtdienas ULEB Eirolīgas mačā pret Sanktpēterburgas ''Zenit''. Loverņs trešās ceturtdaļas ievadā saskrējās ar Krievijas komandas lietuviešu centru Artūru Gudaiti un bija spiests pamest laukumu. Medicīniskajās pārbaudēs noskaidrots, ka savainojums ir nopietnāks nekā sākumā bija domāts, un Loverņam būs jāizlaiž četras līdz sešas nedēļas.

Kauņas komanda paziņojumā par spēlētāja traumu atzinusi, ka lūkosies pēc papildinājuma tirgū. ''Žalgiris'' sezonu Lietuvas čempionātā uzsākusi ar četrām uzvarām, taču nerāda pārliecinošu sniegumu. ULEB Eirolīgā pie panākumiem divās spēlēs nav izdevies tikt. Pēc zaudējuma pret ''Zenit'' aizvadītajā ceturtdienā darbu zaudēja komandas līdzšinējais galvenais treneris Martins Šillers, viņa vietā stājoties slovēņu speciālistam Jure Zdovcs.

''Žalgiris'' rītvakar aizvadīs mājas spēli Lietuvas Basketbola līgas (LKL) ietvaros pret Klaipēdas ''Neptūnas'', bet nākamajā nedēļā paredzētas divas izbraukuma spēles ULEB Eirolīgā. 13. oktobrī Belgradā jāspēlē pret ''Crvena Zvezda'', bet divas dienas vēlāk Atēnās jātiekas pret ''Olympiacos''.

Izmantotie resursi:
https://zalgiris.lt/news/bc-zalgiri...

     [+] [-]

, 2021-10-09 22:57, pirms 3 gadiem
Lai zvana Pasečņikam!