Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Galatasaray" atlaiž Krističu, "Maccabi" piesaista Aiversonu

Andrejs Siliņš

"Galatasaray" atlaiž Krističu, "Maccabi" piesaista Aiversonu
Nenads Krstičs ceļgala problēmu dēļ nevarēs uzsākt šo sezonu
Foto: AFP/Scanpix

Pamazām tuvojas jaunā ULEB Eirolīgas sezona, un Stambulas "Galatasaray", kas, pateicoties uzvarai Eiropas kausā, atgriezīsies prestižākajā Eiropas klubu turnīrā, īsā brīdī piedzīvojusi ievērojamas izmaiņas sastāvā - atbrīvots centrs Nenads Krstičs, savukārt pievienojies Emirs Preldzičs.

Pieredzējušais serbu centrs Krstičs parakstīja līgumu ar "Galatasaray" šajā vasarā, tomēr neuzsāks sezonu komandas sastāvā, jo atkal iedzīvojies nopietnās ceļgalu problēmās. Tais pašās, kā dēļ pavasarī Krstiču atbrīvoja "Anadolu Efes". Līdz ar to "Galatasaray" palikusi bez centra un jādomā, ka drīzumā Krstičam tiks atrasts aizvietotājs.

Gluži tā, kā tas notika ar Vladimiru Micovu. Serbu uzbrucējs guva savainojumu un nevarēs spēlēt aptuveni mēnesi, bet viņa vietā komandai piesaistīts Bosnijā dzimušais turku uzbrucējs Emirs Preldzičs. Tiesa, līgums ar Preldziču, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja "Daruššafaka", parakstīts uz divām sezonām, ne tikai uz laiku, kamēr Micovs būs gatavs atgriezties ierindā.

206 centimetrus garas Preldzičs, kurš var spēlēt no pirmā līdz ceturtā numura pozīcijās, Eirolīgā nospēlējis deviņas sezonas (astoņas no tām ar "Fenerbahce"), bet pagājušajā sezonā uzrādīja vājākos rādītājus "Daruššafaka" rindās - vidēji 4,6 punkti, 3,4 bumbas un 2,9 piespēles.

Tikmēr Izraēlas superklubs Telavivas "Maccabi" vienojies par līgumu ar amerikāņu centru Koltonu Aiversonu. 27 gadus vecais basketbolists pagājušo sezonu pavadīja Izmiras "Pinar Karšiyaka", bet iepriekš spēlēja kopā ar Dāvi Bertānu Vitorijas "Laboral Kutxa" vienībā. Pagājušajā sezonā 213 centimetrus garajam Aiversonam vidēji 9,9 punkti un 6,5 atlēkušās bumbas.

Belgradas "Crvena Zvezda" noslēgusi jaunu līgumu uz divām sezonām ar 23 gadus veco serbu spēka uzbrucēju Luku Mitroviču. 206 centimetrus garais basketbolists 2011. gadā Rīgā kļuva par pasaules U19 vicečempionu, bet pagājušajā sezonā savainojuma dēļ aizvadīja vien četras spēles Eirolīgā.

  +5 [+] [-]

, 2016-09-10 00:25, pirms 8 gadiem
Diez katrs, kurš atvēra šo rakstu, iedomājās par Alenu?

  +2 [+] [-]

, 2016-09-10 00:26, pirms 8 gadiem
Hahaha, Tais pašās, mums ir jauns valodnieks - Siliņa kungs

  -1 [+] [-]

, 2016-09-10 02:13, pirms 8 gadiem
tommy90 rakstīja: Diez katrs, kurš atvēra šo rakstu, iedomājās par Alenu?
man gan kā eiroligas expertam uzreiz skaidrs par ko iet runa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-10 09:22, pirms 8 gadiem
es jau no domāju, ka "The answer" naudiņa pietrūkst un vajag vēl uzspēlēt...